banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çatalca Belediyesinin Gelenekselleşen Doğa Yürüyüşü...

Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen doğa yürüyüşüne ilgi oldukça büyüktü.

01 Kasım 2011 Salı 12:13
Çatalca Belediyesinin Gelenekselleşen Doğa Yürüyüşü...
banner312
Çatalca Belediyesinin Gelenekselleşen Doğa Yürüyüşü...
Çatalca Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen doğa yürüyüşüne ilgi oldukça büyüktü. Belediye Başkanı Cem Kara’nın da katıldığı, yaklaşık dört kilometrelik parkur sonunda yürüyüşçülere Çatalca Belediyesi tarafından sucuk ekmek partisi verildi.

Çatalca Belediyesi tarafından ilk kez 2009 yılında düzenlenen ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ile özdeşleşen doğa yürüyüşü bu sene de Cumhuriyet Bayramının haftasında yapıldı. 30 Ekim Pazar günü saat 11:00’da Çatalca Cumhuriyet Meydanında toplanan doğa severler, evvela Atatürk Anıtı önünde bir araya gelerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Buradan otobüslerle doğa yürüyüşü yapılacak parkurun başlayacağı bölgeye geçildi. Startın verileceği yerde Çatalca Belediyesi görevlileri tarafından yürüyüşe katılanlara uyarılarda bulunuldu. Yapılan uyarıların ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara bir konuşma yaparak, son günlerde gelen şehit haberlerinin ve Van’da yaşanan deprem felaketinin ulusumuza üzüntü verdiğini belirterek, Van depremi hakkında şunları söyledi; “Van’da yaşanan deprem sonrasında, görevli olan devlet memurları, öğretmenler, doktorlar, askerler ve yerli halk enkaz altında kalarak can verdi. Van’da hayatını kaybeden herkese Allah’tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı dilerim” dedi. Çatalca Belediyesi olarak Van’a yardım götürüldüğünü dile getiren Başkan Cem Kara; “Çatalca halkının da desteğiyle, Van’da sıkıntı çeken vatandaşlarımıza yardımcı olmaya çalışıyoruz. El birliğiyle Van’daki yaraları en kısa zamanda saracağız” dedi. Cumhuriyet Bayramında yapılacak törenlerin iptali konusuna da değinen Başkan Cem Kara, “Cumhuriyet Bayramı bir konser, bir şölen değildir.

29 Ekim, bir ulusun egemenliğini kazanmasıdır. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramına entegre ettiğimiz doğa yürüyüşümüzü bu sebeple iptal etmedik” dedi. Konuşması sonrasında Başkan Cem Kara, doğa yürüyüşüne katılan doğaseverleri Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve Cumhuriyetimizi ve vatanımızı müdafaa ederken canlarını veren tüm şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşuna davet etti. Saygı duruşu sonrasında doğa yürüyüşü başladı. Yaklaşık dört kilometrelik parkurun kısmen engebeli olması doğa yürüyüşüne ayrı bir hava katarken; kimi katılımcılar muhteşem yeşilliği ve manzaraları fotoğraf karelerinde ölümsüzleştirerek, kimi katılımcılar ise dillerinde türkülerle yürüdüler. Parkur sonunda ise katılımcılara sucuk ekmek ve ayran dağıtıldı. Yapılan mola sonrasında Belediye Başkanı Cem Kara, katılımcılara bir öneride bulunarak; “Yürüyüşe devam etmek isteyen vatandaşlarımızla tekrar yürüyebiliriz. Dileyen vatandaşlarımız da otobüsler ile Çatalca’ya geri dönebilir” dedi. Bu çağrının ardından doğa yürüyüşünün ikinci parkuru başladı. Elbasan köyü sırtlarından, Çakıl Mahallesine geçilerek. Burada bir kahvehanede çay molası verilerek Çatalca’ya dönüldü. Dönüş yolunda ise doğa yürüyüşünün ikinci parkurunu tamamlayanların otobüsünü Başkan Cem Kara kullandı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV