banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ÇATALCA TURİZM DERNEĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Çatalca Turizm Derneği kurucu yönetim kurulu ilçede ziyaretlerine devam ediyor.

12 Nisan 2011 Salı 16:09
ÇATALCA TURİZM DERNEĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI
banner312
ÇATALCA TURİZM DERNEĞİ ÇALIŞMALARINA BAŞLADI

Çatalca Turizm Derneği kurucu yönetim kurulu ilçede ziyaretlerine devam ediyor. Turizm Derneği kuruluşunun ardından Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Orman İşletme Müdürlüğü ve Çatalca Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Dernek yöneticileri daha sonra Çatalca ve bölgesinde faaliyet gösteren işletmelere de çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek, derneğin kuruluş amacı ve yapılacak olan çalışmalar ile ilgili olarak çeşitli bilgiler verdi.

Geçtiğimiz ay kuruluşunu tamamlayan ve vakit geçirmeden çalışmalarına başlayan dernek, ilçe ve bölge halkından da büyük destek görüyor. Çatalca Turizm Derneği kurucu yönetimi yedi kişiden oluşuyor. Dernek yönetiminde A.Rasim Yücel, Ercan Kahraman, Savaş Atak, Aysel Aksu, Ersin Taşkın, Seda Ökten, Dilek Gönen isimleri yer alıyor.

Çatalca ve bölgesinin turizme açılması ve tanıtımına katkı sağlamayı amaçlayan derneğe özellikle bölgede faaliyet gösteren işletmeler, STK’lar destek veriyor. Gelişmelerle ilgili olarak konuşan Çatalca Turizm Derneği Başkanı A.Rasim Yücel “Amacımız İstanbul’un yanı başındaki şirin ilçemizin turizme açılmasına destek vermektir. İlçemiz yeşille mavinin buluştuğu, tarihi ile göz dolduran şirin bir ilçedir. Ancak bu şirin ve güzel ilçemiz ne yazık ki kendi içinde sıkışmış kalmış, yıllarca ihmal edilmiş ve ekonomik sıkıntılarla boğuşmak zorunda bırakılmıştır. Oysaki Çatalca’mız köklü bir tarihi ve birçok tarihi yapıyı da bünyesinde barındırmaktadır. Ayrıca birçoğumuzun haberdar olmadığı çok güzel ve nezih işletmeler de ilçemiz sınırlarında bulunmaktadır. İşte biz dernek olarak buradan yola çıkarak, ilçemizin güzelliklerini tarihini ön planda tutarak hem bölgemizin turizm anlamında kalkınmasına katkı sağlayarak, esnafımızın canlanmasına ve ilçemizde yeni iş sahaları da yaratılmasına katkı sunmak istiyoruz.
Önümüzdeki hafta Turizm Haftası nedeni ile Çatalca Halk Eğitim Merkezinde yapacağımız toplantıda halkımızla, muhtarlarımızla, STK’larla bilgi alışverişinde bulunup, ilçemizde turizmi geliştirmek için ‘neler yapabiliriz’i masaya yatıracağız. 21 Nisan günü saat 14.00’da gerçekleştireceğimiz toplantımıza Çatalca Kaymakamımız Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanımız Cem Kara, siyasi parti ilçe başkanlarımız, STK’larımız katılacak. Ayrıca bölgemizde yaşayan tanınmış sanatçı, gazeteci, yazarlarımızla da görüşüp toplantımıza davet ettik. Çatalca’mızın turizm anlamında gelişmesi için biz dernek olarak taşın altına elimizi koyduk. Derneğimize şu an çok büyük ilgi ve destek var. Halkımız yapacağımız toplantılara katılarak projelerini ve düşüncelerini bizlerle paylaşabilirler, 21 Nisan günü yapacağımız toplantımıza da tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV