banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ÇATALCA’DA İLK İFTAR BELEDİYE AŞEVİNDEN.

Ramazan ayının ilk iftar akşamında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından ilçe protokolüne iftar yemeği verildi.

03 Ağustos 2011 Çarşamba 02:30
ÇATALCA’DA İLK İFTAR BELEDİYE AŞEVİNDEN.
banner229
ÇATALCA’DA İLK İFTAR BELEDİYE AŞEVİNDEN.

Ramazan ayının ilk iftar akşamında Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından ilçe protokolüne iftar yemeği verildi. Çatalca Belediyesi Aşevinde verilen iftar yemeğinde Ramazan ayının ilk oruçları hep birlikte açıldı. Çatalca Belediyesi’nin bahçesinde gerçekleşen iftar yemeğine CHP İstanbul Milletvekilleri Süleyman Çelebi ve Mevlüt Aslanoğlu ile Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan ve eşleri de katıldı.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından ilçe protokolüne iftar yemeği verildi. Yoğun bir katılımın olduğu iftarda, akşam ezanının okunmasıyla birlikte Çatalca Müftüsü Veysel Yıldız tarafından iftar duası okundu ve hep birlikte orucular açıldı. İftar yemeği sonrası, iftara ev sahipliği yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından kısa bir konuşma yapıldı. Konuşmasında dostluk, barış, kardeşlik, birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Cem Kara yoksulların ve düşkünlerin Ramazan ayında daha fazla hatırlanması gerektiğini söyledi. Belediye Başkanı Cem Kara, “Ramazan’ın gelmesiyle birlikte barışın, dostluğun ve kardeşliğin en üst seviyeye çıkmasını diliyorum. Çatalca Belediyesi olarak aşevimizi her daim açık tutarak, kimseyi ayırt etmeksizin elimizden geldiğince ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızı da rencide etmeden buradan ihtiyaç sahibi her vatandaşımızın faydalanmasını sağlıyoruz. Karacaköy Mahallemizde ise her akşam 500 vatandaşımıza iftar yemeği veriyoruz” dedi. Başkan Cem Kara “Ülkemizde tek ses, tek nefes, tek vücut halinde hareket etmeliyiz. Hastaların, yetimlerin, yoksulların da olduğunu bilmeli ve onları her zaman hatırlamalıyız” dedi.



Son günlerde ardı ardına gelen şehit haberlerine de çok üzüldüğünü ifade eden Belediye Başkanı Cem Kara “Bugün yine kötü bir haber aldık. Van’da 3 askerimiz şehit oldu. Bu ülkede iftar yapıyorsak, bayrağımız göklerde dalgalanıyorsa aziz şehitlerimiz sayesindedir. Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum, tüm ulusumuzun başı sağ olsun.” dedi.

‘Çatalca’da birliği, dirliği ve kardeşliği ortaya koyuyoruz’ şeklinde konuşarak konuşmasına son veren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, “İftarımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. Başkan Cem Kara konuşmasının ardından günün anlam ve önemine değin konuşmasını yapmak üzere Çatalca Müftüsü Veysel Yıldız’ı mikrofona davet etti. Çatalca Müftüsü Yıldız konuşmasında; açlık, yoksulluk ile mücadele eden ülkelerde yaşananlara vurgu yaparak, tutulan oruçlarla birlikte bu ülkelerde yaşayan ve açlıkla, yoksullukla pençeleşerek hayatta kalmaya çalışan insanları daha iyi anlayabileceğimizin altını çizdi ve israftan da kaçınılması gerektiğine dikkat çekti. Yıldız konuşmasının ardından sofra duası yaptırdı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından Belediye Aşevinde verilen iftar yemeği içilen çayların ardından sona erdi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV