banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çatalca'daki kaçak malikane 4 saatte yıkıldı

İşadamı Mehmet Kurt'a ait İstanbul Çatalca'daki haranın bazı bölümleri dün yıkıldı..

27 Ekim 2011 Perşembe 10:02
Çatalca'daki kaçak malikane 4 saatte yıkıldı
banner321
Çatalca'daki kaçak malikane 4 saatte yıkıldı
İşadamı Mehmet Kurt'a ait İstanbul Çatalca'daki haranın bazı bölümleri dün yıkıldı..
1995'te inşaatına başlanan ve Türkiye'nin en büyük harası olarak bilinen, işadamı Mehmet Kurt'a ait İstanbul Çatalca'daki haranın bazı bölümlerine "Baraj havzası Dere Mutlak Koruma Alanı"nda yapıldığı gerekçesiyle verilen yıkım kararı dün uygulandı.
YIKIM KARARINA RAĞMEN İNŞAATI DEVAM ETMİŞTİ
2007'deki yıkım kararına rağmen arazi içindeki muhteşem malikane ile üstü kapalı parkurun inşaatı devam etmişti. Uzun süredir yıkılamayan kaçak bölümler için sabah 09.00 sıralarında 200 jandarma ile 100 zabıta eşliğinde 4 iş makinesi tesise girdi. İtfaiye ve ambulans ekipleri de hazır bekletildi. Zabıta ekipleri, evdeki eşyaları dışarıya çıkardı. Malikanede işçi olarak çalıştığı öğrenilen 3 kişi yıkıma engel olmak istediği için jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

4 SAATTE YIKILDI
İş makineleri milyon dolarlık malikaneye kepçesini vurdu. Yıkım 4 saat sürerken, bazı eşyaların bahçeye alınıp, üzerinin brandayla örtüldüğü görüldü. (
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV