banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

ÇİFTÇİLERİN MUTLU GÜNÜ.

Çatalca Ziraat Odası, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeni ile program düzenlendi.

18 Mayıs 2011 Çarşamba 11:36
ÇİFTÇİLERİN MUTLU GÜNÜ.
banner311
ÇİFTÇİLERİN MUTLU GÜNÜ.

Çatalca Ziraat Odası, 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü nedeni ile program düzenlendi. Çatalca Cumhuriyet Meydanı’ndaki program, Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve Çatalca Ziraat Odası Başkanı Ömer Engin tarafından Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu, ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmaların ardından meydana kurulan stantlar gezildi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Ziraat Odası tarafından hazırlanan 14 Mayıs Dünya Çiftçiler Günü programına katıldı. Çatalca Ziraat Odası tarafından organize edilen ve Çatalca Kaymakamlığı ile Çatalca Belediyesi tarafından destek verilen Dünya Çiftçiler Günü programı Pazartesi günü yapıldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen program çerçevesinde ilçe meydanına, çiftçiler ve ziraatçılar stantlar açarak ürünlerini ve iş makinelerini sergilediler. İlçe meydanında gerçekleşen resmi programın ardından ise Çatalca Kaymakamı Nevzat Taşdan, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve beraberindekiler stantları gezerek bilgi aldılar.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: ÇİFTÇİLERİNMUTLUGÜNÜ.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV