banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİM

Çatalca Belediye Meclisinin 2011 yılı Eylül ayı 2. birleşim toplantısı, 9 Eylül 2011 Cuma günü Çiftlikköy Hizmet Birimi binasında yapıldı.

12 Eylül 2011 Pazartesi 22:19
EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİM
banner321
EYLÜL AYI MECLİS TOPLANTISI 2. BİRLEŞİM

Çatalca Belediye Meclisinin 2011 yılı Eylül ayı 2. birleşim toplantısı, 9 Eylül 2011 Cuma günü Çiftlikköy Hizmet Birimi binasında yapıldı. Birinci birleşimde İmar Komisyonuna havale edilen; ‘Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi’ ve ‘Plan ve Proje Müdürlüğü’nün, 1/1000 ölçekli Başakköy Yerleşik Alan Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi’ hakkındaki gündem maddeleri oy birliği ile kabul edildi. Gündem maddeleri slayt eşliğinde meclis üyelerine gösterildi. İki gündem maddesinin de oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Çatalca Belediye Meclis üyelerine teşekkür etti. İlçe genelinde mahalle ve köylerde imar sorunlarıyla ilgili önemli yol kat edildiğini belirten Başkan Cem Kara, “Uyum içersinde çalışarak Çatalca’nın sorunlarının çözümünde rol oynuyoruz. Yüce meclisimizde kabul edilen kararları ivedi bir şekilde İstanbul Büyükşehir Belediyemiz Meclisine de göndererek, sorunlarımızın çözümü için el birliğiyle çalışmalarımıza görev süremizce devam edeceğiz” dedi. Henüz planı olmayan köy ve mahalleler için çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Cem Kara, “16 Eylül itibariyle Elbasan köyümüzün imarları açılacak. Bugün yaptığımız oylama sonucunda Başakköy’ün de imar sorununu çözüyoruz. Sırada diğer köy ve mahallelerimiz var. Ben inanıyorum ki bu uyumla beraber aşamayacağımız sorun kalmayacaktır” dedi.

Eylül ayı Meclis Toplantısı 2. Birleşiminin gündem maddeleri ise şöyle oluştu;

1. Plan ve Proje Müdürlüğü’nün 1/1000 ölçekli Çatalca Merkez ve Yakın Çevresi Revizyon Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.

2. Plan ve Proje Müdürlüğü’nün, 1/1000 ölçekli Başakköy Yerleşik Alan Uygulama İmar Planı ile ilgili İmar Komisyonu raporunun görüşülmesi.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV