banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

MELTEM SERTKAYA RAMAZAN’DA DA ÇATALCALILARLA BULUŞTU

Çatalca Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde özellikle Çatalcalı bayanların çok sevdiği bir isim Çatalca Cumhuriyet Meydanında konser verdi.

16 Ağustos 2011 Salı 22:26
MELTEM SERTKAYA RAMAZAN’DA DA ÇATALCALILARLA BULUŞTU
banner312
MELTEM SERTKAYA RAMAZAN’DA DA ÇATALCALILARLA BULUŞTU

Çatalca Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde özellikle Çatalcalı bayanların çok sevdiği bir isim Çatalca Cumhuriyet Meydanında konser verdi. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde, kadınları mest eden ve 12. Erguvan Festivalinde de sahne alarak herkesin takdirini kazanan Meltem Sertkaya bu kez Çatalca Belediyesi Ramazan Etkinliklerinde sahne aldı.

Çatalca Belediyesi tarafından düzenlenip, organize edilen Ramazan Etkinlikleri, Çatalca Cumhuriyet Meydanında sıcak ve samimi bir havada devam ediyor. Geçtiğimiz gün gerçekleşen etkinlikte, önceki hafta olduğu gibi yine ilk sırayı çocuklar aldı. Çocuklar, yarışmalarla ve oyunlarla eğlenirken, ardından Uludağ Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü öğrencilerinin Hacivat ve Karagöz oyunları ile beraber Galeyan Günleri isimli tiyatro oyunu sergilendi. İzleyiciler tarafından kahkahalar ve alkışlar eşliğinde izlenen tiyatro oyununun ardından sahneye Çatalcalıların çok sevdiği bir isim çıktı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününde ve 12. Erguvan Festivalinde özellikle kadınların gönlünde taht kuran Meltem Sertkaya, Türk sanat müziğinin en güzide eserlerini konser alanını dolduran izleyiciler için okudu. Zaman zaman sahneden inerek vatandaşlarla beraber şarkılarını seslendiren Meltem Sertkaya’ya ilgi büyüktü. Oldukça güzel ve neşeli geçen konser 00:30’a kadar devam etti. Belediye Başkanı Cem Kara ise protokolde çocuklarla beraber sohbetler etti ve etkinliği halkla birlikte takip etti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV