banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Örencik Köyüne Çatalca Belediyesinden Yardım Eli...

Çatalca Örencik Köyünde önceki gün çıkan fırtınada zarar görenlere yardım eli Çatalca Belediye Başkanının talimatları sonrasında hızlı bir şekilde Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından uzatıldı

16 Ekim 2011 Pazar 14:59
Örencik Köyüne Çatalca Belediyesinden Yardım Eli...
banner263
Örencik Köyüne Çatalca Belediyesinden Yardım Eli...
Çatalca Örencik Köyünde önceki gün çıkan fırtınada zarar görenlere yardım eli Çatalca Belediye Başkanının talimatları sonrasında hızlı bir şekilde Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından uzatıldı. Daha çok tarım ve hayvancılık ile geçinen köy halkına teknik malzeme ve işçi desteği Çatalca Belediyesi tarafından verildi.

Yurdun dört bir tarafında su baskınları ve sert rüzgarlar etkili olurken, Çatalca Örencik Köyünü de fırtına vurdu. Geçtiğimiz gece saatlerinde etkili olan sert rüzgar ile beraber oluşan hortum, köyde mal zararına neden oldu. Bazı ev ve ahırların çatıları uçarken, bazı ağaçlar da ya kökünden devrildi ya da dalları kırıldı. Köyde herhangi bir can kaybı yaşanmazken, ertesi günün sabah saatlerinde yardım eli Çatalca Belediyesi Başkanı Cem Kara’nın talimatları sonrasında Çatalca Belediyesi tarafından uzatıldı. Köye teknik malzemenin yanı sıra personel desteği de sağlandı. Havanın yine yağışlı olması durumuna karşılık geçimlerini tarım ve hayvancılıkla sağlayan köylülerin en acil ihtiyaçlarının giderilmesi için Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler adeta seferber oldular. Çatalca Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yollara çatılardan savrulan molozlar temizlenirken, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından da zarar gören kişilere işçi ve teknik malzeme desteği sunuldu.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV