banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

SAVCI AYDINER BAŞKAN CEM KARA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Ömer Faruk Aydıner ve yine Çatalca Hakimliği’nden Bakırköy Hakimliği’ne atanan Ömer Faruk Aydıner’in eşi Yurdagül Aydıner, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı önceki gün makamında ziyaret ettiler.

30 Haziran 2011 Perşembe 15:31
SAVCI AYDINER BAŞKAN CEM KARA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ
banner266
SAVCI AYDINER BAŞKAN CEM KARA’YA TEŞEKKÜR PLAKETİ VERDİ

Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan, Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Ömer Faruk Aydıner ve yine Çatalca Hakimliği’nden Bakırköy Hakimliği’ne atanan Ömer Faruk Aydıner’in eşi Yurdagül Aydıner, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’yı önceki gün makamında ziyaret ettiler. Aydıner çifti, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ile vedalaştı. Görevi süresince Çatalca Cumhuriyet Başsavcılığı’na katkılardan dolayı Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’ya Cumhuriyet Savcısı Ömer Faruk Aydıner tarafından bir teşekkür plaketi takdim edildi. Belediye Başkanı Cem Kara, Savcı Ömer Faruk Aydıner ve Yurdanur Aydıner’e yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulunarak, nazik davranışlarından dolayı da teşekkür etti ve ilçedeki başarılı çalışmalarından dolayı da ayrıca kutladı.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV