banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

SÖZ VERDİĞİM GİBİ “İMARSIZLIĞI BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM”.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, köylerde halk toplantılarına devam ediyor

22 Mayıs 2011 Pazar 13:30
SÖZ VERDİĞİM GİBİ “İMARSIZLIĞI BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM”.
banner312
SÖZ VERDİĞİM GİBİ “İMARSIZLIĞI BİTİRMEK İÇİN ÇALIŞIYORUM”.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, köylerde halk toplantılarına devam ediyor. Başkan Cem Kara geçtiğimiz gün Çatalca Dağyenice Köyünde vatandaşlarla bir araya gelerek Çatalca Belediyesi’nin çalışmaları ve Dağyenice Köyünün imar planları hakkında bilgi verdi ve vatandaşların sıkıntılarını dinledi.

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yeri geldiğinde imarlarla ilgili, yeri geldiğinde de salt vatandaşların sıkıntılarını ve dertlerini dinlemek ve belediye çalışmaları hakkında bilgi vermek için halk toplantılar düzenliyor.

Belediye Başkanı Cem Kara geçtiğimiz akşam Dağyenice Köyünde köy kahvesinde vatandaşlarla buluştu. Slayt gösterisi eşliğinde sunumunu gerçekleştiren Başkan Cem Kara, Çatalca Belediyesi’nin çalışmalarını ve sıkıntılarını anlattıktan sonra, Dağyenice Köyünün imarları ile ilgili bilgileri de vatandaşlara sundu. Belediye Başkanı Cem Kara, “bu toplantıları her zaman düzenliyoruz. Halkımızı bilgilendiriyoruz. Kimsenin aklına genel seçimler geliyor da toplantı düzenleniyor diye bir düşünce gelmesin. Çünkü daha önceleri de farklı mahalle ve köylerimizde hemşerilerimiz ile bir araya geldik” diyerek şeffaf yönetim anlayışı gereği bu tür toplantıların her daim düzenlendiğini ve düzenlenmeye devam edeceğini söyledi.

Belediye Başkanı Cem Kara, Dağyenice imar planları için ise, “Dağyenice Köyümüzün nüfusu 805. İSKİ, planda 1200 kişilik nüfus öngörüyor. Bizler bulunduğumuz topraklarda yaşamak ve üretmek istiyoruz. Biraz daha nüfus hakkı elde etmek için çabalıyoruz. Bir yola çıkmışsam ben bunu gerçekleştirmeliyim. Bir Çatalca sevdalısı olarak gecemi gündüzüme katıyorum ve söz verdiğim gibi ilçe genelinde imarsızlığı bitirmek için çalışıyorum. Göreve geldiğimden beri Çatalca gibi Karacaköy gibi imar konusunda olumlu sonuçlar elde ettik. Diğer mahalle ve köylerimizin de planları zaman içinde çıkmaya başlayacak. Daha çok olumlu sonuçlar elde edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Cem Kara’nın sunumunun ardından her zaman olduğu gibi mikrofon vatandaşa verildi. Başkan Cem Kara vatandaşlar tarafından kendisine yöneltilen tüm sorulara açık yüreklilikle cevap verdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV