banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
22 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

AKM'nin Kaderi Belli Oldu

Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, tartışmalı binayla ilgili açıklamalarda bulundu.

10 Ağustos 2011 Çarşamba 02:08
AKM'nin Kaderi Belli Oldu
banner264
AKM'nin Kaderi Belli Oldu
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, tartışmalı binayla ilgili açıklamalarda bulundu.


Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, kültür politikalarını, önceki dönemden gelen sorunları ve yeni dönemde neler yapacağını Radikal'den Cem Erciyes'e anlattı.

Atatürk Kültür Merkezi ve Emek Sineması'nın akıbetiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bakan Günay, "Emek Sineması hâlâ yargıda. Yargı sonucu bekleniyor. Bizim dışımızda bir şey. AKM ise geçen dönem gene bir yargı kararıyla durmuştu. Orayı yargıya dokunmayacak bir biçimde bir iyileştirme projesiyle birleştirip tekrar açmak için daha sonra yeterli kaynağı bulamadık, ajanstan böyle destek alamadık. Şimdi ajans serüveni de bitti. Yeni dönem bir kaynak bularak hatta biraz sponsorluklar da bularak AKM’yi 2011-2012 sezonunda açmayı umut ediyorum. Ama zor bir süreç. Şu anda iyileştirmek için bile çok ciddi bir kaynak gerekiyor. Bizim kendi genel bütçe imkanlarımızla bunu yapmamız mümkün değil" dedi ve hâlâ bakanlığın AKM’yi yenileyip açmak gibi bir iradesi olduğunu belirtti.

İŞİMİ YAPMAK İSTİYORUM

Bakan Günay, Devlet Tiyatroları ve 'ucube' heykel tartışmalarıyla ilgili olarak da "Bu tür tartışmalarla vakit kaybetmek benim hoşuma gitmiyor. Ben işimi yapmak istiyorum. Ama Türkiye’de işi polemik tarafından tutmaya hazır çevreler de var. Siz de bazen günlük rutin içinde bir iki cümleyi çok da kuyumcu dikkatiyle seçerek kullanmayabiliyorsunuz. Bu da çekiştirmelere sebep oluyor. Ben mümkün olduğunca çabuk sıyrılmaya, derdimi anlatmaya çalışıyorum. Bütün bu dönemi geride bıraktığım zaman geride somut ne bıraktım o anlaşılacak" dedi.



 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV