banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Tekin Akmansoy'u kaybettik..

Tekin Akmansoy yaşamını yitirdi.. Ünlü tiyatrocu Tekin Akmansoy vefat etti...

12 Şubat 2013 Salı 10:00
Tekin Akmansoy'u kaybettik..
banner312
Tekin Akmansoy'u kaybettik..
Tekin Akmansoy yaşamını yitirdi.. Ünlü tiyatrocu Tekin Akmansoy vefat etti...

Kaynanalar dizisinde Kayserili uyanık işadamı "Nuri Kantar" tiplemesi Türk izleyicisinin aklına kazınan Tekin Akmansoy vefat etti.

Ünlü tiyatrocu ve dizi oyuncusu, geçtiğimiz günlerde zatürre teşhisiyle hastaneye kaldırılmıştı.

TEKİN AKMANSOY KİMDİR?

1924 yılında Denizli'de doğan tiyatro ve sinema sanatçısı Tekin Akmansoy, uzun yıllar çeşitli tiyatrolarda görev aldı. 1974 yılında başlayan Kaynanalar dizisinde Kayserili uyanık işadamı Nuri Kantar tiplemesi ile ön plana çıktı. Bu karakteri, yıllarca süren dizinin yanı sıra Kaynanalar ve Nöri Kantar Ailesi adlı sinema filmlerinde de canlandırdı. 1990'lı yıllarda kızı Arzu Akmansoy'un yönetmenliğini yaptığı Kaynanalar'ın yeni bölümlerinin yanı sıra Sonradan Görmeler gibi dizilerle uzun süre sonra televizyona geri döndü. 1998 yılında Devlet Sanatçısı unvanı aldı.Son olarak da İki Aile dizisinde Tahir Pamukçuoğlu karekterini canlandırdı. Bir çok tiyatro oyununda, filmde ve dizilerde rol aldı.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV