banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
18 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

Acun Ilıcalı'ya soruşturma şoku!

Zeki Müren’in “Annem" şarkısının telif haklarını ihlal ettiği iddiasıyla Show TV ve Acun Ilıcalı hakkında soruşturma başlatıldı.

23 Ocak 2012 Pazartesi 15:40
Acun Ilıcalı'ya soruşturma şoku!
banner322
Acun Ilıcalı'ya soruşturma şoku!

Zeki Müren’in “Annem" şarkısının telif haklarını ihlal ettiği iddiasıyla Show TV ve Acun Ilıcalı hakkında soruşturma başlatıldı.
Geçtiğimiz yıl "Yetenek Sizsiniz Türkiye" isimli yarışma programında Sefa Doğanay adlı yarışmacı, Zeki Müren taklidi yaptı. Doğanay taklidi yaparken sanatçının “Annem" isimli şarkısını okudu. Ancak şarkının varisi olan Özay Şenay eserin izinsiz kullandığı iddiasıyla Show TV ve yapımcı Acun Ilıcalı hakkında suç duyurusunda bulundu.

Birçok kez uyarmış

Özay Şenay, birkaç kez Acun Ilıcalı ve Show TV ile temasa geçmelerine rağmen herhangi bir dönüş alamadıklarını iddia etti. Şenay’ın avukatı, muhataplarının Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu’na aykırılıktan bir yıldan beş yıla kadar hapis ya da adli para cezasına çarptırılması için şikâyet dilekçesi verdiklerini belirtti.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV