banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Emrah sevgilisi Sibel Kirer'le evleniyor iddiası

Emrah'ın sevgilisi Sibel Kirer'in Instagram'dan paylaştığı yüzük ikilinin evlenecekleri iddialarına neden oldu.

04 Şubat 2013 Pazartesi 17:37
Emrah sevgilisi Sibel Kirer'le evleniyor iddiası
banner304
Emrah sevgilisi Sibel Kirer'le evleniyor iddiası
Emrah'ın sevgilisi Sibel Kirer'in Instagram'dan paylaştığı yüzük ikilinin evlenecekleri iddialarına neden oldu.
"Cimri" diye adı çıkan ünlü şarkıcı Emrah sevgilisine aldığı tek taş yüzükle konuşuluyor. Valeye para vermediği, bir kafede saatlerce oturup hiçbir şey yiyp içmediği haberleriyle gündeme gelen ve emlak zengini olarak tanınan Emrah "paraya kıymış" yorumlarına neden oldu.

YÜZÜĞÜN FOTOĞRAFINI INSTAGRAM'DA PAYLAŞTI
Emrah’ın yıllar sonra, ilk kez annesiyle tanıştırıp, ciddi ilişki sinyali verdiği sevgilisi Sibelim olarak tanınan şarkıcı Sibel Kirer çektiği yüzük fotoğrafını Instagram'da paylaştı. Kirer'in sol eline taktığı pırlanta yüzük "Emrah paraya kıymış" yorumlarına neden oldu.

EMRAH'IN BIRAKTIĞI İMAJ
Emrah'ın aldığı yüzükle ilgili okuyucu yorumları da ünlü şarkıcının insanlarda bıraktığı imajı bir kez daha gözler önüne seriyor. Emrah'ın yüzük haberi "Bence nikah memuruna bahşiş vermeme uğruna evlenmez", "yazık OLMUŞ kadın a", "la o adam valeye para vermiyo nasıl olmuşda almış??", "Anadolu yakasına geçmek köprülerin ücretsiz olduğu bayramı bekleyen Emrah mı almış", "Emrah'ın kafası kadar" şeklinde yorumlara neden oldu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV