banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Gözde Kansu ilk kez konuştu

ATV'deki Veliaht'tan, dekoltesi yüzünden kovulan Gözde Kansu sessizliğini bozdu.

10 Ekim 2013 Perşembe 08:49
Gözde Kansu ilk kez konuştu
banner291
Gözde Kansu ilk kez konuştu
ATV'deki Veliaht'tan, dekoltesi yüzünden kovulan Gözde Kansu sessizliğini bozdu.
ATV'de ekrana gelen Veliaht yarışmasının ilk bölümünde, programa dekolte ile çıktığı için işten kovulan Gözde Kansu ilk kez konuştu. Hürriyet'ten Ayşe Arman'a hayli uzun bir röportaj veren Gözde Kansu, "Performans bahane, dekolte yüzünden kovuldum" dedi.
DİBİNE KADAR İZMİRLİ

İşte Gözde Kansu'nun Ayşe Arman'a verdiği röportajdan kısa bir bölüm:

Dibine kadar İzmirliyim! Neşeli, enerjik, eğlenceli ve komiğim. Özgürlüğüme feci düşkünüm. Tutkuluyum, coşkuluyum. Açıksözlüyüm, lafı evirip, çevirmem. Adı üstünde İzmirliyim!
İNSAN AÇIK AÇIK SÖYLER

Profesyonel bir iş yapıyoruz. Çocuk muyuz biz, açık açık söylersin değil mi ama? Pazartesi menajerimi aramışlar, kanalın genel müdürü Adem Bey, programın başındaki performansımı fazla hareketli bulmuş. Ama sonra "Olur" demiş. İşte onlar toplantıdayken, kadere bakın ki, Hüseyin Çelik, o açıklamayı yapıyor. Şimdi bakın, eğer performansımı beğenmiyor olsalardı, dünyanın parasını yatırıyorlar bu işe, o zaman söylerlerdi değil mi? Hiçbir şey söylemediler. Ne zaman ki Çelik konuştu, işler değişti. O zaman önce "dekolte" sorun oldu, sonra laf değişti, "Yok efendim performansını beğenmedik!" oldu...

İşten çıkarılmanın performansınla ilgili olduğunu düşünmüyorsun yani...

Tabii ki hayır. O işin bahanesi. Eğer bana şans verilmek istenseydi, verilirdi. Reytingler de fena değildi. Ama kimse, dekolteme laf eden siyasi iradenin aksine davranmak istemedi. Çok açık bu. En kolayı da beni kurban etmekti, ettiler. Yine bir kadını...
YAŞAM TARZINA MÜDAHALE

Bir taraftan "Yaşam tarzına müdahale edilmiyor" deniyor, peki bir kadının giydiğine karışmak, yaşam tarzına müdahale değil mi?

Bal gibi müdahale...


İngiliz Daily Mail gazetesi de ATV'deki Veliaht yarışmasının sunucusu Gözde Kansu'nun, Ak Partili Hüseyin Çelik’in dekolte eleştirisi ardından kanaldan kovulmasını haber yaptı.

JERUSALEM: TÜRKİYE'Yİ İSLAMLAŞTIRMAK İÇİN ÇALIŞIYOR

İsrail’de yayınlanan Jerusalem Post gazetesi ise Kansu'nun AK Partili siyasetçinin eleştirisinin ardından işine son verildiğini belirterek, 'İslami AKP 2002 genel seçimlerinde iktidara geldiğinden bu yana Türkiye’yi İslamlaştırmak için yavaş yavaş çalışıyor. Ancak parti şu anda iktidarda daha sağlam ve görüşlerini halk üzerinde zorla kabul ettirmekte' ifadelerini kullandı.
HUFFİNGTON POST: KABUL EDİLEMEZ

Huffington Post gazetesi ise popüler TV sunucusu Gözde Kansu’nun AK Partili Çelik’in elbisesine getirdiği eleştiriden sonra yapımcı şirket tarafından işine son verildiğini belirtti. Hüseyin Çelik’in sunucunun adını vermeden kıyafetini ‘kabul edilemez’ bulduğunu aktaran gazete, ayrıca Çelik’in Kansu’nun kıyafetini ‘aşırı’ olarak nitelendirdiğini yazdı.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV