banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

07 Mayıs 2024 Salı

Benzin ve motorine indirim geliyor

Hande Yener Onu Yaşlı Bulanlara Cevap Verdi !

“Teşekkürler” adlı albümü ile Radyo KLAS’ta Michael Show’a konuk olan Hande Yener kendisini Eurovision şarkı yarışması için yaşlı bulanlara ince göndermelerde bulundu.

28 Kasım 2011 Pazartesi 23:31
Hande Yener Onu Yaşlı Bulanlara Cevap Verdi !
banner263
Hande Yener Onu Yaşlı Bulanlara Cevap Verdi !

 “Teşekkürler”  adlı albümü ile Radyo KLAS’ta Michael Show’a konuk olan Hande Yener kendisini Eurovision şarkı yarışması için yaşlı bulanlara ince göndermelerde bulundu.


EUROVİSİON'la İLGİLİ HENÜZ RESMİ BİR ŞEY YOK


Hande Yener’in son dönemlerde  farklı isimlerle beraber basında adının Eurovision Şarkı yarışması için anılmasını soran Michael Kuyucu’ya  “Resmi bir şey yok , ama üç yıldır anketlerde genelde bu isimler ve bende varım..Açık ara birinci şeklinde haberler çıkıyor ama resmi bir haber yok” dedi ve yarışmadaki iddiası ile ilgili olarak “Ben bana sorduklarında tabii ki birinci olurum inancıyla bakıyorum, her zaman  bunu söylüyorum..” dedi.

 

Beni 18 Yaşında Sanıyorlar !

Michael Kuyucu Hande Yener’e “Seni Eurovision için yaşlı olduğunu söyleyenlere yanıtın nedir ?” diye sorunca Hande Yener “Ben yaşsızım...Beni tanımayanlar genç buluyor, mesela bir gün  yurt dışındaydım bir kulübe giriyordum bana yaşınız ne  diye sordular..Nasıl yani ? dedim.. Beni tanımayanlar tarafsız olanlar beni genç buluyor , o kulüptekiler mesela  beni 18 yaşında sanmışlardı..Ruhen yaşınız  ve enerjiniz önemli..Bazen oğlumdan , ki o 21 yaşında , ondan  daha enerji doluyum...Yaşımı eleştirenler bunu ne açıdan söylüyorlar anlamıyorum... Ben yaş olayını çoktan geçtim.. Yarışmaya Patricia Kaas’ta katıldı..Bakalım birkaç yıl sonra kim yaşlanacak göreceğiz” diyerek onu Eurovision şarkı yarışması için yaşlı bulanlara yanıt verdi.


Hande Yener Michael Kuyucu’nun yazdığı “Türkiye’nin Eurovision Serüveni” kitabını incelerken “Bayağı kalın bir kitap benden kalın” yorumunu yaptı ve bu kitabı okuyacağını  söyledi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV