banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Klip ekibine çakma Maliyeci şoku!

Sanatçı Erkan Aydar ve ekibi klip çekimi için gittiği Tuz Gölü'nde ilginç bir olayla karşılaştı.

13 Ekim 2012 Cumartesi 05:11
Klip ekibine çakma Maliyeci şoku!
banner304
Klip ekibine çakma Maliyeci şoku!
Sanatçı Erkan Aydar ve ekibi klip çekimi için gittiği Tuz Gölü'nde ilginç bir olayla karşılaştı.

Ekip, çekim için çalışmalarını yaparken, yanlarına gelen bir kişi kendisini maliyeden olarak tanıtıp, çekim yapmamalarını söyledi. Kısa bir şok yaşayan çekim ekibi gerçeği daha sonra öğrendi. Maliyecinin aslında yan taraftaki restoranda çalışan garson olduğu ve çekimin yapıldığı diğer restorana olan vatandaş ilgisini görünce müşteri gelmemesi için böyle davrandığı öğrenildi.

 
Sanatçı Erkan Aydar'ın geçtiğimiz günlerde medyayla paylaşılan Kardelen isimli klibinin çekimleri sırasında ilginç bir olayın yaşandığı öğrenildi. Umut Karadağ yönetmenliğinde Ray Yapım tarafından çekilen klip için sanatçı Erkan Aydar ve yaklaşık 15 kişilik çekim ekibi Ankara'ya Tuz Gölü'ne gitti.
Bu arada civardaki bir restorana geçen çekim ekibi hazırlıklarına başladı. Çevreden klip çekileceğini duyan vatandaşlar da hem sanatçıyı görmek hem de klip çekimini izlemek için restorana akın etti.

"Ben Maliyedenim"

Tam bu esnada kendisini maliyeden olarak tanıtan bir kişi ekibin yanına gelerek çekim yapmamalarını, burada çekim yapmanın yasak olduğunu söyledi. Kısa bir şok yaşayan klip ekibi gerçeği daha sonra anladı. Maliyeciyim diye
gelen kişinin yan taraftaki restoranda çalışan garson olduğu ve vatandaşların ekibe ilgi göstermesinden dolayı müşteri kaybetme korkusuyla böyle davrandığını öğrendi.

Büyük Haber

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV