banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Nihat Doğan: Atatürk'e nasıl hesap vereceksin

Nihat Doğan'dan Fazıl Say'a sert gönderme.

02 Aralık 2011 Cuma 12:53
Nihat Doğan: Atatürk'e nasıl hesap vereceksin
banner312
Nihat Doğan: Atatürk'e nasıl hesap vereceksin
Nihat Doğan'dan Fazıl Say'a sert gönderme.
TNT ekranlarında yayınlanan Arım Balım Peteğim programına konuk olan Nihat Doğan, bedelli askerlik üzerinden Fazıl Say'a yüklendi.

"BEN DE ŞEHİT OLABİLİRDİM"
Fazıl Say'a Atatürkçülük üzerinden göndermede bulunan Nihat Doğan: "Arkadaş Mustafa Kemal Çocuğu. Biz ona dedik ki arkadaş biz askerimizi Tunceli dağlarında yaptık. Bu vatan için mermi attık. Asteğmenim şehit oldu. Ben de şehit olabilirdim." şeklinde bir ifade kullandı.

"MUSTAFA KEMAL'E NASIL HESAP VERECEKSİN"
Askerliğini bedelli yapan Fazıl Say'a, sen bu vatan için ne yaptın diye sitem eden Nihat Doğan: "Askerliğini bile bedelli yapmış. Sen Mustafa Kemal'e nasıl hesap vereceksin? O büyük komutana nasıl anlatacaksın derdini? Bunlar böyleler. Gider askerliği 28 gün yaparlar, yalılarda otururlar, camide görek yok bunları, kilisede gören yok, hiçbir şeye inanmazlar." sözleriyle göndermede bulundu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV