banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
04 Ekim 2025 Cumartesi

Kız kıza deniz keyfi

Ozan Doğulu'dan Uyuşturucu İtirafı

Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve serbest bırakılan Ozan Doğulu uyuşturucu kullandığını itiraf etti.

27 Şubat 2012 Pazartesi 13:18
Ozan Doğulu'dan Uyuşturucu İtirafı
banner304
Ozan Doğulu'dan Uyuşturucu İtirafı
Uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan ve serbest bırakılan Ozan Doğulu uyuşturucu kullandığını itiraf etti.


Sosyeteye kokain satan 8 kişilik şebekeden uyuşturucu satın alıp kullandığı iddiasıyla gözaltına alınan müzisyen Ozan D'nin polise "Yurtdışında uyuşturucu kullandım. Ama Türkiye'de kullanmadım" dediği öğrenildi. Şimdiye kadar kullanıcısı olarak müzisyenden işadamına kadar 4 kişinin bilgisine başvuran polis, aynı soruşturmada iki ünlü kişinin de ifadesine başvuracak.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 4 aylık projeli bir çalışmanın ardından Etiler, Arnavutköy ve Bebek'te sosyeteye uyuşturucu satan bir şebekenin izine ulaştı. Teknik ve fiziki takibin ardından harekete geçen polis, Kamil S.A'nın peşine düştü. 23 Şubat gecesi Etiler'de bir alışveriş merkezinin önünde Kamil S.A'nın Uğur B'den uyuşturucu aldığı görüldü. Uyuşturucu alışverişi sırasında düzenlenen operasyonda Kamil S.A., ve Uğur B., gözaltına alındı. Şüphelilerin üzerinde ve otomobillerinde yapılan aramalarda 46 adet mini poşet içinde 31 gram kokain, 6 bin TL, ve 300 ABD Doları ele geçirildi.

Operasyonların devamında şebekenin üyesi olduğu tespit edilen Selim B., Beytül B., Hasan K., Sertip K., Ramazan F., Mehmet E., de gözaltına alındı. Elebaşılığını Hasan K'nın yaptığı 8 kişilik şebeke, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Yetkililer, Hasan K., tarafından getirilen kokainin ünlü isimlerle samimiyeti bulunan Kamil S.A., aracılığıyla sosyeteye satıldığı ortaya çıktı. Kamil S.A'nın kokainin ünlülere normal fiyatın iki kat fazlasına sattığı öne sürüldü.

Şebekeyle irtibata geçip kokain satın aldığı belirtilen ünlü isimler de tek tek gözaltına alınıp bilgisine başvuruldu. İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen kullanıcıların arasında işadamı Engin Y., müzisyen Ozan D., müzisyen Kutlucan Ş., ve işadamı Cenker Ü., de bulunuyor. Kullanıcılardan Ozan D'nin polise verdiği ifadede "Yurtdışında uyuşturucu kullandım. Ama Türkiye'de kullanmadım" dediği öğrenildi. 4 kullanıcı ifadeleri alındıktan sonra emniyetten serbest bırakıldı.

Bu kişilerin uyuşturucu kullanıp kullanmadığının anlaşılması için saç örneklerinin alınıp inceleneceği belirtildi. Öte yandan kullanıcı olduğu tespit edilen işadamı Mehmet D., ve eski mankenlerden Ayşe S.E'nin de önümüzdeki günler de ifadesinin alınacağı bildirildi.

Emniyette işlemleri tamamlanan 8 kişilik şebekenin üyeleri de dün adliyeye sevk edildi. Bu kişilerden Kamil S.A., Hasan K., Ramazan F., Mehmet E., ve Uğur B., tutuklanarak cezaevine gönderildi.



 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV