banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sabancı Ailesi'ne şok

Sabancı Ailesi boşanma davasıyla sarsıldı! Erol Sabancı'nın kızı Çiğdem Sabancı Bilen 27 yıllık eşi Faruk Bilen'i evden ve şirketten attı! Ardından boşanma davası açtı. Evlilik boyunca hiçbir mal varlığı edinmediği hatta emekli bile olamadığını söyleyen Faruk Bilen soluğu savcılıkta aldı.

16 Kasım 2023 Perşembe 11:18
Sabancı Ailesi'ne şok
banner265
Sabancı Ailesi'ne şok! Faruk Bilen'den eşi Çiğdem Sabancı'ya rekor tazminat davası...

Sabancı Ailesi boşanma davasıyla sarsıldı! Erol Sabancı'nın kızı Çiğdem
Sabancı Bilen 27 yıllık eşi Faruk Bilen'i evden ve şirketten attı!
Ardından boşanma davası açtı. Evlilik boyunca hiçbir mal varlığı
edinmediği hatta emekli bile olamadığını söyleyen Faruk Bilen soluğu
savcılıkta aldı. İstediği tazminat dudak uçuklattı.
Parayla saadet olmadı… Türkiye'nin en zengin ailesi, boşanma skandalıyla sarsıldı. Sabancı Ailesi'nden Erol Sabancı'nın kızı Çiğdem Sabancı, üniversite eğitiminde tanıştığı Faruk Bilen'le evlilik kararı adlı. 27 yıl önce evlenen çift, iki kız evlatlarını kucakladı.

Harvard Üniversitesi mezunu Faruk Bilen aralıksız tam 26 yıl Sabancı Holding'de üst düzey yönetici olarak çalıştı. Ancak mutluluk yarım kaldı. Öyle ki Çiğdem Sabancı Bilen, Zürih'e giden eşini önce evden sonra da işinden artırdı. Üstüne boşanma davası açtı. Neye uğradığını şaşıran davacı Faruk Bilen, aylardır bir otel odasında ev, aile ve iş ortamından mahrum bir şekilde yaşamaya başladı.

26 yıllık evliliklerinde bu durumun üstesinden geleceklerini bekleyen Faruk Bilen, ailenin dağılmasının kendilerine yakışmayacağını anlattı. Evlilik içi hiçbir mal varlığı edinmeyen Faruk Bilen'in, eşinin açtığı boşanma davasında nafaka talebinde bulunması herkesi şoka uğrattı. Faruk Bilen, evlenmeden bir gün önce kayınpederinin kendisine verdiği 250 bin dolarlık düğün hediyesinin yarısını ihtiyacı olduğu için eşinden istemek zorunda kaldı ve alacak davası açtı.
MAL MERAKLISI OLARAK GÖSTERDİ

Çiğdem Sabancı Bilen kendi açtığı çekişmeli boşanma davasında Faruk Bilen'i aşağılayan, onu gerçek bir servet avcısı, mal meraklısı, eşinin, ailesinin değil paranın pulun peşinde koşan zayıf karakterli bir kişi olarak anlattı. 60 yaşında çevresinde sevilen sayılan birisi olan Faruk Bilen, eşinin kendisini bu şekilde göstermesiyle neye uğradığını şaşırdı.

Faruk Bilen "Artık şirketimizde size uygun bir rol bulunmamaktadır" denilerek işten de atıldı. Bu zamana kadar emekli olmayan ve hiçbir birikimi olmayan Faruk Bilen emeklilik için SGK'ya başvuru yaptı. Çiğdem Sabancı Bilen, sosyal medya hesabından 'Bilen' soy ismini kaldırdı ve eşinin telefonunu engelledi.

TAM 75 MİLYON LİRA TAZMİNAT İSTİYOR

Davacı Faruk Bilen'in avukatı Handan Bakbak, müvekkili için yargılama aşamasında 250 bin lira, yargılama bittiğinde 450 bin lira nafakaya hükmedilmesi için başvuru yaptı. Evlilik birliğinin davalı Çiğdem Sabancı Bilen tarafından güdümlü, planlı ve kurgulanmış bir şekilde müşterek konuttan ve işten atıldığını belirten Faruk Bilen'in avukatı, davalı Çiğdem Sabancı Bilen'den 75 milyon lira maddi-manevi tazminat istemiyle dava açtı.





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Sabancı Ailesine şok

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV