banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sevgi Kutsaldır!

08 Ocak 2013, 06:44
Sevgi Kutsaldır!
Sevgi Kutsaldır!



İnsanoğlunun en varoluş sebebi sevgi değil midir? Sevgi içinizde oldukça bitmek tükenmeyen bir enerji ile kaplandığınızı hissetmişsinizdir. Sevgi olmadığı zaman ise yüreğinizle başlayan bir boşluk da bedensel olarak yorgunluklar ve halsizlikler hissedersiniz. Tıp bu konuya depresyon demiş biz ise sevgisizlik olarak algılıyoruz.

Şimdi zaman sevgi zamanı nasıl mı neden mi?

Bazen insanlar sevgileri üzerlerine yeminler ederler en güzel olanı da sevgilerin sürmesine dair bu yeminlerin ne pahasına olursa olsun tutulmasıdır. Bazen de ayrılıklar olur sevgilerde amma yürek döner dolaşır sevdiğini ister. Özler, hisseder, sever, bekler...

Yaşam döngüsü ağır bir döngüdür. Bazen elinizde olmayanları karşınızdakine göstermek kendinizi ifade etmek zordur. Şiirsel bir bakışta şiir 4 mısra’nın koca romanların anlattığını sığdırdığınız yerdir. Kısacası sevgi bir özdeyiştir. Bazen aşkın, sevginin karşılıksız hisleri vardır. Güven gibi, sadakat gibi kısacası aşk kördür, sevgi ise sessiz sağır bir bekleyiştir bedende bazen yok oluşları, bazen de varoluşları bekler...

Sevmek, sevilmek zordur. Göz göze geldiğinizde o sevgiyi damarlarınızda hissedersiniz zaten fazla söze gerek yoktur. Kelimler anlamsız kalır o bakışların altında. Farklıdır o gözlerin sizden kopmasını istemezsiniz ne pahasına olursa olsun bakmayı ve ömür boyu sürecek bakışları istersiniz.

Eğer sizinde böyle sevgileriniz varsa hiç durmayın sıkıca sarılın çünkü dünya o kadar kısa ki, bazen bakacak bir çift göz, gönlünüzü, hislerinizi sizi kontrol eder. Yabancı yüreklerde bulamayacağınız bu bakış, bu hisleri ömür boyu bulamazsınız. Diyorum ya Sevgi Kutsaldır!

Kutsal olan sevgiyi de kutsal duygular yaşatır. Aşk gibi, sevda gibi hadi durmayın ve sevdiğinize bu özleminizi dile getirin. O bilmese de siz söylemekten çekinmeyin. Hatta o hayır dese de siz içinizden geldiği gibi konuşun anlatın, yazın çizin. Sevgi Kutsaldır! Ve her sevgi tanesinde bir gözyaşının ağırlığı vardır. Gözyaşları sevginin en kutsal sulandığı yıkandığı yerdir. Seven hep sevecektir kalbinin yüreğinin götürdüğü yerde olacaktır. Hadi durmayın sizde sevgiye kutsallığa sarılın. Eğer yeminler ediyorsanız sevgi üstüne tutmasını da bilin.
Aşk sevgi ve güç...
-------------------------------------------------------------------

İSTİYORUM

Kışsız sevdalar istiyorum.

Sıcak ve dostluk dolu,

Acısız sevginin bol olduğu

Sevdalar istiyorum aşk dolu,


Sevgilimin beni sevmesini,

Benim bütün içtenliğimi,

Benim hasretimi, çilemi

Bitmesini istiyorum sevgilim..

Adnan EREN  Sokak Lambası şiir kitabı



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • mehmet tutuncu 11 yıl önce yorumlandı

      HERKES BİRŞEYLER YAŞAR AMA HERKES DİLE GETİREMEZ
      SİZDE BENİM GİBİ DİLEGETİREMEYENLERE İLAÇ OLMUŞSUNUZ
      HEM DİLİNİZE HEM ELLERİNİZE SAĞLIK

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV