banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
15 Mart 2024 Cuma

Gülyalı Belediye Başkan Adayı Medet Sipahi Durmuyor

BioNTech aşısıyla ilgili flaş gelişme

BioNTech aşısıyla ilgili son dakika gelişmesi! Randevular başladı.

08 Haziran 2021 Salı 12:17
BioNTech aşısıyla ilgili flaş gelişme
banner322
BioNTech aşısıyla ilgili flaş gelişme

Randevular bugün başladı! Aile hekimleri de yapacak
BioNTech aşısıyla ilgili son dakika gelişmesi! Randevular başladı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "BioNTech aşısı için artık kamu ve özel hastanelerle birlikte aile hekimlerimiz de devrede. Bugünden itibaren e-Nabız ve MHRS üzerinden randevu alabilirsiniz." ifadelerini kullandı.
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Biontech aşısı ile ilgili sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Bakan Koca, "Aşıya erişimde yeni kolaylıklar var" dedi.
Bakan Koca şu mesajı paylaştı:
 
Aşıya erişimde yeni kolaylıklar var. Biontech aşısı için artık kamu ve özel hastanelerle birlikte Aile hekimlerimiz de devrede. Bugünden itibaren e-nabız ve MHRS üzerinden randevu alabilirsiniz. Bu güce güvenin.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV