banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
28 Temmuz 2025 Pazartesi

Adnan EREN Şarkıları: Şiirden Besteye, Yıllara Uzanan Bir Müzik Yolculuğu

Toplu taşım araçlarındaki tehlike!

Hijyenik açıdan oldukça yetersiz olan toplu taşıma araçları ve ortak kullanım alanları için uzmanlar uyarıda bulundu

13 Şubat 2011 Pazar 19:59
Toplu taşım araçlarındaki tehlike!
banner311

Toplu taşım araçlarındaki tehlike!
Hijyenik açıdan oldukça yetersiz olan toplu taşıma araçları ve ortak kullanım alanları için uzmanlar uyarıda bulundu

Çok sayıda kişinin elini sürdüğü kapı kolları, tutamaklar ve koltuk başlıklarının mikrop yuvası olduğu belirtildi.

Medical Park Bursa Hastanesi Dahiliye Uzmanı Dr. Ümit Koçak, "Otobüs, tren, metroda kapı koluna dokunduktan sonra elin ağza, göze sürülmesi nezle, grip, bronşit, hepatit A, menenjit, zatürree, tüberküloz, tifo, kabakulak, suçiçeği gibi ciddi hastalıklara yol açıyor" dedi. Hatta mide ve onikiparmak bağırsağı ülserine yol açan 'helicobacter pylori' mikrobunun da bu yolla bulaşabildiğine işaret eden Koçak, toplu taşımadan indikten sonra ellerin mutlaka yıkanması gerektiğini söyledi.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV