banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
13 Nisan 2026 Pazartesi

Akın Gürlek operasyonların bilançosunu paylaştı

SEVGİLİLER GÜNÜ,

12 Şubat 2011, 04:14
SEVGİLİLER GÜNÜ,
SEVGİLİLER GÜNÜ,
Bu kelimenin anlamını tarif etmek çok zor aslında.Sevgi bir çok şeyi içinde kapsar.Birini sevmek tutkuyla bağlanmak değil sadece, hayatı sevmekle başlar herşey.Cansız bir bitkiye bile sevginizi göstererek büyütebilirsiniz.Sevgiyi kendi içimizde büyütürüz aslında ona şekil vererek yoğururuz..Her sene 14 Şubat Sevgililer Günü olarak kutlanır. Karşılıklı Hediyeler alınır.Bir şekilde ticarete dönüşür kutlamalar.Sevginin günü olmamalı herzaman sevgi vardır.Birbirimizi herzaman sevmeli ruhlarımızı okşayacak davranışlarda bulunmalıyız.Sevgisiz yaşanmaz. Hepimizin yüreğinde açık olan sınırsız sevgiler var.
Herkesin yüreğindeki sevginin günü kutlu olsun.Sevgililer gününüz kutlu olsun.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu içeriğe yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV