banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ak Partili belediye başkanı görevden alındı

Bilecik'in Bozüyük İlçesi Belediye Başkanı AK Parti'li Ahmet Berberoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı.

16 Aralık 2012 Pazar 15:36
Ak Partili belediye başkanı görevden alındı
banner311
Ak Partili belediye başkanı görevden alındı
Bilecik'in Bozüyük İlçesi Belediye Başkanı AK Parti'li Ahmet Berberoğlu, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alındı.

Bozüyük Belediye Başkanlığı görevini 3 dönemden bu yana sürdüren ve 2 yıl önce MHP'den istifa ederek AK Parti'ye geçen Ahmet Berberoğlu'nun İçişleri Bakanlığı kontrolörlerinin bir süre önce belediyede yaptıkları denetimlerin ardından hazırladıkları rapor doğrultusunda görevinden alındığı belirtildi. Hazırlanan raporda Berberoğlu'nun, görevini kötüye kullanmakla suçlandığı öne sürüldü.

İçişleri Bakanlığı'nın görevden alınma kararının Bozüyük Kaymakamlığı aracılığıyla Ahmet Berberoğlu'na bildirildiği, bakanlığın geçici olarak Bozüyük Belediye Başkanlığı görevine AK Partili belediye meclis üyesi Mehmet Doğan Tunç'u getirdiği açıklandı.

Bu sabah Bozüyük Belediyesi'ne gelen Mehmet Doğan Tunç, "Bu saat itibariyla kaymakamlık belediye başkanlığı görevini bana tebliğ etmiştir. Bu dakikadan itibaren görevimin başındayım" dedi. Tunç, hafta içinde belediye meclisinin olağanüstü toplanacağını ve kendi aralarında bir kişiye belediye başkanı seçeceklerini söyledi.

Görevinden alınan belediye başkanı Ahmet Berberoğlu'nun bir süre önce AK Parti üyeliği askıya alındığı ve kesin ihraç istemiyle AK Parti Merkez Disiplin Kurulu'na sevk edildiği belirtildi.

"BAŞIM DİK ANLIM AÇIK OLDU"

Görevinden alınan belediye başkanı Ahmet Berberoğlu, bir süre önce yaptığı açıklamada İçişleri Bakanlığı kontrolörlerinin belediyede denetimlerini sürdürdüklerini söyleyerek "Görev yaptığım sürece her zaman başım dik, alnım açık oldu. Belediye Başkanlığı görevime başladığım ilk gün kendime garip ve kimsesizlerin yanında olacağıma dair söz vermiştim. Bunu da büyük bir başarı ile yerine getirdiğimin inancındayım. Siyasette hiçbir zaman kaçak olmadım. Savcılık soruşturmaları, müfettiş soruşturmalarından kaçmadık korkmadık. Bu denetimler olmasaydı esas sorun o zaman olurdu. Hizmetlerimiz bölgemize Bozüyük'ümüze devam edecektir" demişti.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV