banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Başbakan Erdoğan'dan Suriye açıklaması

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık'ta açıklama yaptı.

04 Ekim 2012 Perşembe 23:33
Başbakan Erdoğan'dan Suriye açıklaması
banner299
Başbakan Erdoğan'dan Suriye açıklaması
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlık'ta açıklama yaptı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'den atılan top mermisinin Akçakale'ye düşmesine karşılık verilmesiyle ilgili, ''Dün Akçakale'de yaşanan olayı bir ülkede yaşanan çatışmanın sınır ötesini de etkilemesi gibi sıradan bir hadise olarak telakki edemeyiz'' dedi.

DAHA ÖNCE 7 KERE SALDIRI OLMUŞTU
İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Suriye tarafından ülkemize yapılan bu saldırı ilk değildir. Daha önce 7 kez böyle saldırılar oldu fakat can kaybı olmadı. Biz bunlara hep sabırla göğüs gerdik. Verdiğimiz notaya rağmen Suriye geri adım atmadı. Suriye her seferinde "Biz bunu asilere karşı yapıyoruz" açıklakmasında bulundu.
"ASLA SAVAŞ ÇIKARMAK GİBİ DERDİMİZ YOK"
Suriye'den gelen saldırı neticesinde NATO harekete geçirilmiştir. Suriye, Türkiye'nin notasına rağmen dinlememiştir. Bu saldırıyı kınamaları noktasında görüşülen her ülke bu saldırıyı şiddetle kınamıştır ve kınamaya devam etmektedirler. Türkiye olarak bu bölgede sadece ve sadece barış istiyoruz, güvenlik istiyoruz bizim derdimiz bu. Bizim asla savaş çıkarmak gibi bir derdimiz olamaz. Savaşın getirdiği neticeler Irak'ta ortadadır, Afganistan'da ortadarır.

Tüm bu olaylardan sonra bugün bir tane daha top mermisi Hatay Altınözü'ne düştü. Bir taraftan kaza deniyor, diğer taraftan bir top mermisi daha geliyor.

Her seferinde kaza diyorlar. Nasıl kaza bu?

Biz tüm dostlarımızı bu konuda hassas olmaya davet ediyoruz. Meclis'te bugün kabul edilen tezkerenin amacı da caydırıcılığı artırmaktır.

Tezkere karşısında direnenler tarihe bunun hesabını veremeyeceklerdir. Biz de meydanlarda halkımıza tezkereye karşı direnenleri anlatacağız.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV