banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Cumhur İttifakı damga vuracak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Devlet Bahçeli, Türkiye'nin 31 Mart'ta bir kez daha al bayrakta buluşacağını ümit ettiğini vurgularken, "Büyük şehirlerin tamamında Cumhur İttifakı olarak adaylarımız ortak olacak. Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerine damga vuracak" dedi.

07 Aralık 2023 Perşembe 09:55
Cumhur İttifakı damga vuracak
banner267
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den yerel seçim mesajı: Cumhur İttifakı damga vuracak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. Devlet Bahçeli, Türkiye'nin 31 Mart'ta bir kez daha al bayrakta buluşacağını ümit ettiğini vurgularken, "Büyük şehirlerin tamamında Cumhur İttifakı olarak adaylarımız ortak olacak. Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerine damga vuracak" dedi.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Bahçeli'nin bir gazeteye verdiği röportajda, 31 Mart yerel seçimlerine ilişkin önemli mesajlar yer aldı.

31 Mart seçimlerine azimle, inançla ve sıkı bir şekilde hazırlandıklarını vurgulayan Bahçeli, "Ümit ediyorum ki Türkiye 31 Mart seçimlerinde bir kez daha al bayrakta buluşacak, Türk milleti Cumhur İttifakı'nda uzlaşacaktır. Cumhuriyetin yeni yüzyılında tam 5 yıldır mahalli idarelere düşen zillet gölgesini kaldırmak amacıyla insanüstü bir gayretle çalışıyor, çabalıyor ve hazırlık yapıyoruz." dedi.

"ARAMIZDA HİÇBİR İHTİLAF YOK"

Bahçeli, Cumhur İttifakı'nın büyük şehirlerin tamamında ortak aday çıkaracağını açıkladı.

AK Parti ile karşılıklı anlayış, hoşgörü, dayanışma ve saygıya dayalı temas ve diyaloglarının Türkiye'nin önünü açacağını ifade eden Bahçeli, "Hemen hemen mutabakat sağlamış durumdayız. Aramızda hiçbir ihtilaf yok, uzlaşmayacağımız hiçbir şey yok. Büyük şehirlerin tamamında Cumhur İttifakı olarak adaylarımız ortak olacak. Cumhur İttifakı 31 Mart seçimlerine damga vuracak." ifadelerini kullandı.
"İYİ PARTİ'NİN KUMANDA ODASI CHP'DEDİR, CHP'NİNKİ DE HEDEP'TEDİR"

Devlet Bahçeli, İyi parti ile CHP arasındaki ittifak girişimlerini tiyatro olarak nitelendirdi.

"Seçimlere kendi adayları ile gireceklerini iddia edenlerin sonunda paçası tutuştu. Sıkıştılar, zora girdiler, mecburen CHP ile irtibat kurdular. Arkasından da işbirliği teklifini reddettiler. Mühim olan ne söylendiği değil ne yapılacağı. Biz bu tiyatroları çok izledik. Klişeleşmiş sözleri çok duyduk. İyi Parti ile CHP arasında simbiyotik bir ilişki var. İyi Parti'nin kumanda odası CHP'dedir, CHP'ninki de HEDEP'tedir."

"YENİ BİR MASA KURSALAR DA MAKUS VE MAĞLUP SONLARINDAN KURTULAMAZLAR"

Devlet Bahçeli muhalefet partilerindeki tutarsızlığın hat safhada olduğunu, bu nedenle mağlup olacaklarını ifade etti.

Bahçeli, şöyle devam etti:

"CHP'nin yeni genel başkanının HEDEP'e göz kırpması, bölücü ve sözde sanatçıların elini öpmesi, etnik ve mezhep kışkırtıcılığına heves etmesi, sonra dönüp dolaşıp İyi Parti'yi ziyaret etmesi siyasi tükenmişliğin neticesidir. Yeni bir masa kursalar da makus ve mağlup sonlarından kurtulamazlar. İyi Parti'ye gelince, bu partinin yaşadığı çalkantıları, içine düştüğü dar boğazları ister istemez takip ediyoruz. Kimliğini bulamamış, hedeflerini oluşturamamış, reaktif bir refleksle sadece koltuk ve çıkar ikmali ile kurulmuş partilerin ömürleri kelebeğin ömrü kadardır."





beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV