Akif Manaf Sağlık ve Barış...
MEYVESİ BOL OLAN AĞAÇ ÇOK...
KEMAL TOSUN’DAN FINDIK FİYATLARINA SERT...
ALPARSLAN KUYTUL GRUBUNA YÖNELİK SORUŞTURMADA...
Erdoğan "Hala pisliklerinizi temizliyoruz"
Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen 3. Ordu Sevgi Şöleni'ne katılan Başbakan Erdoğan muhalefeti hedef aldı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Bağcılar Olimpik Spor Salonu'nda düzenlenen 3. Ordu Sevgi Şöleni'ne katıldı. Salona gelişinde sevgi gösterileri ile karşılanan Erdoğan'ın boynuna Orduspor atkısı takan Ordulular 'Türkiye seninle gurur duyuyor' şeklinde tezahürat yaptı. Erdoğan, Ordu'lu vatandaşlara referandumda verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. Hükümet olarak Ordu'ya gerçekleştirdikleri yatırımlardan, bahseden Erdoğan "Siz şirinsiniz. Bize dağları delmek yaraşır. Deldik dağları, Şirin'e ulaştık. Ama bizden önce gelenler bu dağlara sadece saf saf baktılar" dedi. Erdoğan Ordu Havaalanı için yer tespitinin tamamlandığını ve Maliye Bakanlığı tarafından 21 trilyon lira tesis edildiğini belirterek "Biz sözü verdik mi yaparız. Yakında temelini atacağız" dedi.
"EŞŞEK ÖLÜR KALIR SEMERİ"
Konuşmasında hedefine muhalefeti alan Erdoğan "Şimdi çıkmış birileri muhalefetten ana muhalefetin yavru muhalefeti şunu söylüyor. Diyor; 'Gelince şöyle soracağız böyle soracağız. Ya bilmem ne yapacağız. Ya biz sizin pisliklerinizi temizliyoruz be pisliklerinizi. Onları temizliyoruz. 230 milyar dolar milli geliri olan bir Türkiye, şu anda 730 milyar dolar milli geliri olan bir Türkiye. Eğer bu yolsuzluklar olsaydı sizin pislikleriniz temizlenebilir miydi? O borçlar ödenebilir miydi? Merkez Bankası bu noktaya gelebilir miydi? Durum ortada. Eşşek ölür kalır semeri, insan ölür kalır eseri. Biz eserlerle konuşuyoruz. Olay bu fazla lafa gerek yok" dedi.
"BİZİM SİYESETİMİZDE KORKU YOK"
Türkiye'nin şantiye alalına döndüğünü belirten Erdoğan, ''Bizim siyasetimizde korku yok, bizim siyasetimizde korkutmak yok; bizim siyasetimizde dedikoduyla sanal korkularla, sanal tehditlerle ayakta kalma çabası yok. Bizim siyasetimizde özellikle başkalarının yaşam tarzına müdahale, yasaklama, kısıtlama yok. Bizim siyasetimizde istismar yok, kutsal değerleri, hassasiyetleri siyasete alet etmek yok. Bizim siyasetimizde karnından konuşmak, bizim siyasetimizde çark etmek, bizim siyasetimizde nabza göre şerbet vermek yok''diye konuştu.
HT
KEMAL TOSUN’DAN FINDIK FİYATLARINA SERT TEPKİ
HAMİT CİLALI’DAN TERÖRSÜZ TÜRKİYE ÇIKIŞI
Adnan Gündüz, Milli Yol Partisi Basın Danışmanlığı...
Başkan Erdoğan İmzaladı! YAŞ Kararları...
Başkan Erdoğan Anıtkabir'de
Cumhurbaşkanı Erdoğan FETÖ Tehlikesi Devam...
Başkan Erdoğan'dan Tarihi Açıklama
Akın Gürlek Bugüne kadar 16 dosyada 19 faili...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!