banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner225
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Erdoğan ile Arınç İsrail konusunda da ters düştü

Erdoğan, Arınç'ın 'Gazze konusunda İsrail ile görüşülmeli' sözlerine sert çıktı.

16 Kasım 2012 Cuma 14:57
Erdoğan ile Arınç İsrail konusunda da ters düştü
banner265
Erdoğan ile Arınç İsrail konusunda da ters düştü
Erdoğan, Arınç'ın 'Gazze konusunda İsrail ile görüşülmeli' sözlerine sert çıktı.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İsrail'in Gazze'ye saldırısına ilişkin cuma namazı çıkışı önemli açıklamalarda bulundu.

Cuma namazını Dolmabahçe'deki Bezm-i Alem Valide Sultan Camisi'nde kılan Erdoğan, namaz çıkışı yapmış olduğu açıklamada Obama ile bir telefon görüşmesi yapacağını belirtti.

"GAZZE HALKININ YANINDAYIZ"
İsrail'in Gazze'ye yapmış olduğu saldırının vahşi bir saldırı olduğunu söyleyen Erdoğan; "Bin 500 Gazzeli'yi o zaman şehit etmişlerdi, 5 bin civarında yaralı vardı. Şimdi yine bir seçimin arifesindeler. Önümüzdeki ay orada da bir seçim söz konusu. Bu seçimin öncesinde şimdiki malum yönetim, yine böyle bir saldırıyı düzenlemek suretiyle Gazze'deki o masum insanları kendine göre uydurduğu gerekçelerle vurma yoluna gitmiştir. Şu anda dünyada malum egemen güçler, burada yine faturayı Gazze halkının, oradaki direnişlerin, kendilerine kesme gayreti içerisine giriyor. Türkiye Cumhuriyeti Hükümeti olarak, Gazzeli kardeşlerimizin, oların haklı davasının yanındayız, onların haklı davasının yanındayız" dedi.
ARINÇ İLE YİNE TERS DÜŞTÜLER
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bir gazetecinin, "Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın 'Türkiye ve İsrail'in facianın veya saldırıların durdurulması konusunda görüşmesi lazım' yönünde bir açıklaması oldu" hatırlatması üzerine, "İsrail ile kim görüşecek? İsrail ile şu anda görüşebilecek en ideal yer BM Güvenlik Konseyi'dir. Onların görüşmesi lazım. Bir de İsrail ile münasebetleri yerinde olan ülkeler görüşmelidir. İsrail ile görüşme noktasında herhangi bir bağlantımız yok" diye konuştu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV