banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

09 Mayıs 2024 Perşembe

GNL Reklam Bir Adım Önde

Gümrüklere Gazeteci eli değecek !

Akp Milletvekili adayı Gazeteci Boran Gümrük Bakan Yardımcılığı için en kuvvetli isim.

27 Kasım 2015 Cuma 20:58
Gümrüklere Gazeteci eli değecek !
banner264
Gümrüklere Gazeteci eli değecek !

Akp Milletvekili adayı Gazeteci Boran Gümrük Bakan Yardımcılığı için en kuvvetli isim.

01 Kasım 2015 Milletvekili seçimlerinden sonra, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından kurulan  64. Ak Parti hükümetinde Gümrük ve Ticaret Bakanı olan Malatya Milletvekili Av. Bület Tüfekci'nin. Bakan Yardımcılığı için en güçlü aday gazeteci Dursun Boran.

2002 den beri 6 defa Ak Parti'den Malatya ve İstanbul 3. Bölgeden Milletvekili adayı olan Dursun Boran. 64. hükümette Tüfekci'nin bakan yardımcılığı için kulis çalışmalarına başladı. Teşkilata talebini iletti.

GÜMRÜKLERDE MALATYA'LI DÖNEMİ. 

Gümrük teşkilatını, iş dünyasının beklentilerini, yurt dışında yaşayan vatandaşların taleplerini senelerdir çok iyi bilen, bunları haberler ile TBMM gündemine getiren Dursun Boran. 30 senelik devamlı basın kartı sahibi gazeteci.

TRİPTİKLİ OTO KANUNUNUN ÇIKMASINI SAĞLADI.

Aday olmasına rağmen milletvekili gibi çalışan Boran. Yurt dışında yaşayan milyonlarca Türkün triptikli oto probleminin çözülmesi için TBMM de yazılı soru önergesi yaptırdı.


Yeni kanun çıkarılarak, yurt dışında ki Türklerin yabancı plakalı ( triptikli ) arabalarını Türkiye de 6 ay değil. Önce 2 sene sonra mümkünse sınırsız binmelerini sağlamak içim çalışmalar yaptı. Bu kanun geçen hafta çıktı. Artık yurt dışındaki Türkler Türkiye de otolarına 6 ay yerine 2 sene binecekler.

http://www.gazete5.com/haber/triptikli-oto-meclis-gundeminde-178048


http://vivahiba.com/article/show/basbakan-erdogana-triptikli-oto-mektubu/

 

MAHKUMLARA SEX İZNİ KANUNUNUN ÖNCÜLÜĞÜNÜ YAPTI.


Dursun Boran, binlerce tutuklu ve hükümlüye cezaevlerinde sex izni verilmesini sağlayan kanunun çıkması için soru önergeleri, kanun taslakları hazırlayıp. Başbakanlığa gönderdi. Kanunun çıkmasına öncülük etti. Ve o kanun çıktı.

http://www.aksam.com.tr/guncel/seks-izni-oylari-artirir–134339h/haber-134339

http://www.internethaber.com/ak-parti-seks-izni-oy-secim-dursun-boran–454141h.htm


VİP VE KIRMIZI PASAPORT KULLANMAK YOK ! 


Bakan yardımcısı olması halinde VİP den gidip gelmeyeceğinini hatırlatan Boran. Bir gazeteciden nasıl, farklı, problemleri çözen bakan yardımcısı olacağını göstermek istediğini söylüyor.  

MALATYA AKP TEŞKİLATI NE DİYOR ?

İl Başkanı Hakan Kahtalı : Dursun Boran talebini değerlendiriyoruz. Şu anen kuvvetli isim.

Mahmut Üner Özer 2. Bş.  Milletvekili yapamadık. İnşallah Gümrük - Ticaret Bakanımızın yardımcısı olacak Dursun bey. Talebi değerlendiriyoruz. Bakanımızında iş yükünü hafifletecek, çok çalışkan, çare bulma özelliği olan gazeteci. Bir gazeteciden nasıl bakan yardımcısı olacak bakıcaz.

Basri Mutlu Yönetim Kurulu Üyesi: Çok faydalı bakan yardımcısı olur. İş dünyasının,iş adamlarının, ekonominin beklentilerini bilen isim. Şimdiden hayırlı olsun. Teşkilatada heyecan verir.

Gürbüz İsmet Yılmaz, Yön. Kur. Üyesi. 2002 den beri Ak Parti den aday, meclis dışında milletvekili gibi çalışan isim. Bence en uygun isim. Gümrük Bakanlığı için. Yaratıcı, aktif isim.

Eyüp Sağlam. 2. Bşk. Gümrük Ticaret Bakanımızın sağ kolu olabilecek, gayretli, basını, iç ve dış medyayı bilen isim. Benim adayım Dursun bey. İyi işler yapacağından. Malatyalıların Gümrüklerde iyi hatırlanacağı projeler yapacağı inancım tam.

İdris Boztaş. SKM Bşk. Süper bakan yardımcısı olur. Hem Türkiye hem Malatyaya çok faydalı olur. Dünyayı bilen, gezen, takip ede isim.

Resimde: Gümrük-Ticaret Bakan yardımcısı olması beklenen. Malatya Ak Parti Milletvekili 
adaylarından gazeteci  Dursun Boran. Başbakan Davutoğlu ve İl Bşk. Kahtalı ile görülüyor. 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 2 yorum mevcut

    • Emin Yıldız. İstanbul 8 yıl önce yorumlandı

      türkiye de gümrükler ayağa kalkar. i̇ş dünyası aradığı bakan ye, bulmuş olur
      her bakan yardımcılığını iyi yapar.malatyalı bakan ile çalışması iyi fikir.

      gazeteciden nasıl bakan y. olur herkes takdirle görür

    • Bayram Erdoğan. Malatya 8 yıl önce yorumlandı

      gümrükler 24 saatte düzene girer. ticaret artar huzur bulur.
      gazetecilerin iyi hatırlanmasına vesile olur

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV