banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Haziran 2025 Perşembe

Ünlü fenomen cezaevine gönderildi

Torun Erdoğan'ın uçurtma keyfi.

İHH İnsani Yardım Vakfı'nın düzenlediği “1500 Uçurtma ‘Özgür Filistin’ İçin Havalanacak” etkinliğinin sürpriz konuğu Başbakan Erdoğan'ın torunu Ömer Tayyip oldu.

22 Mayıs 2011 Pazar 13:43
Torun Erdoğan'ın uçurtma keyfi.
banner312
Torun Erdoğan'ın uçurtma keyfi.
İHH İnsani Yardım Vakfı'nın düzenlediği “1500 Uçurtma ‘Özgür Filistin’ İçin Havalanacak” etkinliğinin sürpriz konuğu Başbakan Erdoğan'ın torunu Ömer Tayyip oldu.
Mavi Marmara saldırılarının yıldönümü için gerçekleştirilen anma etkinlikleri düzenlenen uçurtma etkinliği ile başladı. Sarayburnu’nda düzenlenen uçurtma etkinliğinde, üzerinde Mavi Marmara şehitlerinin ve Mavi Marmara gemisinin fotoğrafının olduğu yüzlerce uçurtma gökyüzüne Filistin'in özgürlüğü için yükseldi.

DEDESİ GİBİ HASSAS

Sarayburnu’nda düzenlenen “1500 Uçurtma ‘Özgür Filistin’ İçin Havalanacak” etkinliğine Başbakan Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan da oğlu Ömer Tayyip Erdoğan ile katıldı. Trabzonspor fanatiği Ömer Tayyip'e kucağından indirmeyen Bilal Erdoğan bir süre bu şekilde uçurtmasını uçurmaya çalıştı. Etkinliğe katılanlar Erdoğan ailesine yoğun ilgi gösterirken, "Ömer Tayyip de dedesi gibi Filistin konusuna çok hassas" yorumları yapıldı.

Bilal Erdoğan ve oğlu Recep Tayyip etkinliğin bitmesini beklemeden şenlik alanını terk etti.

İHH İnsani Yardım Vakfı, 31 Mayıs 2010’da Gazze’ye yardım götürürken İsrail komandolarının saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisinde şehit olan aktivistleri anma programları çerçevesinde bir uçurtma etkinliği düzenledi. Etkinlik, İsrail ablukasi altındaki Gazze sahiliyle İstanbul Sarayburnu’da eş zamanlı olarak yapıldı.

İHH'nın özel olarak hazırladığı 1500 uçurtma, çocuklara ve etkinliğe gelen herkese dağıtıldı. Uçurtmaların üzerinde Gazze’ye yardım götürürken İsrail saldırısına uğrayan Mavi Marmara gemisinin fotoğrafı bulunurken “Mavi Marmara yoluna devam ediyor” sloganı yazıldı. Bazı uçurtmaların üzerinde de Filistin bayrağı ile Mavi Marmara saldırısında yaşamını yitiren 9 insani yardım gönüllüsünün fotoğrafları vardı.

Etkinlik sırasında grafiti sanatçıları da özel olarak hazırlanan bir platforma grafiti çizdi. Mavi Marmara saldırısının yıl dönümü yaklaşırken anma programları da devam edecek. Anma etkinlikleri İHH öncülüğünde birçok sivil toplum örgütünün katılımıyla 30 Mayıs’ta Taksim’de gerçekleştirilecek büyük bir yürüyüş ile tamamlanacak.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: TorunUçurtmaKeyfi.

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV