banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
18 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

“Türkiye’de kötü gidişe Demokrat Parti dur diyecektir”

Demokrat Parti (DP) Gaziantep Milletvekili Adayı Av. Yaşar Sağlam, mevcut hükümetin Doğru Yol döneminde yapılan hizmetler üzerinde hüküm sürüdüğünü belirterek, “Türkiye’nin gerçek mimarı, hizmetkârı, çiftçinin, memurun, köylünün dostu Demokrat Parti’dir. Türkiye’deki kötü gidişe Demokrat Parti dur diyecektir” şeklinde konuştu.

04 Mayıs 2011 Çarşamba 15:27
“Türkiye’de kötü gidişe Demokrat Parti dur diyecektir”
banner265
“Türkiye’de kötü gidişe Demokrat Parti dur diyecektir”
Demokrat Parti (DP) Gaziantep Milletvekili Adayı Av. Yaşar Sağlam, mevcut hükümetin Doğru Yol döneminde yapılan hizmetler üzerinde hüküm sürüdüğünü belirterek, “Türkiye’nin gerçek mimarı, hizmetkârı, çiftçinin, memurun, köylünün dostu Demokrat Parti’dir. Türkiye’deki kötü gidişe Demokrat Parti dur diyecektir” şeklinde konuştu.

DP Gaziantep Milletvekili Adayı Av. Yaşar Sağlam, DP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bayoğlu ile birlikte Yeni Çizgi Gazetesi sahibi ve Cumhuriyet Gazetesi Temsilcisi Bekir Şahin’i ziyaret ederek, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi. Yeni Çizgi’ye yayın hayatında başarılar dileyen DP Genel Başkan Yardımcısı Hasan Bayoğlu 12 Haziran seçimlerinde DP partinin büyük bir sürpriz yaparak yeniden siyaset arenasında kendinin hissettireceğini açıkladı. Bayoğlu, genel başkanları Namık Kemal Zeybek’in deyimi ile AKP’nin Kanal İstanbul Projesi’nin ucube bir proje olduğunu açıkladı. Parti olarak 25 vilayette miting düzenleyeceklerini Gaziantep’teki miting tarihinin ise önümüzdeki günlerde belli olacağını kaydetti.
EĞİTİM BİZİM DÖNEMDE EN İYİ NOKTADAYDI
DP Gaziantep Milletvekili Adayı Av. Yaşar Sağlam eğitimde kalitesizliğin hüküm sürdüğünü, Gaziantep’inde kalitesiz eğitimin dibinde olduğunu belirterek, Gaziantep’in eğitimde son sıralarda olmasının sorumlularından biri de AKP Milletvekili Adayı Hüseyin Çelik olduğuna dikkat çekti. Çelik’in eğitimin kalitesini yükseltmeye yönelik bir projesi var mı? diye soran DP Milletvekili Adayı Sağlam, “Gaziantep’teki eğitim durumu geçmişte bizim partinin iktidar olduğu dönemlerde ilk sıralardaydı, iyi bir noktadaydı bugün son sıralarda. Gaziantep bunu hak etmiyor” dedi.
DP İKTİDARINDA ASGARİ ÜCRET 1.500 TL OLACAK
Demokrat Parti, çiftçinin, köylünün, memurun, işçinin, esnafın, sanayicinin her kesimin sorunlarını bilen ve buna göre de çözümler üreten bir parti olduğunu ifade eden DP Milletvekili Adayı Sağlam, DP iktidarında karayolları ve DSİ Bölge Müdürlüklerinin Gaziantep’te açılacağını belirterek, Gaziantep’te yapılması gereken köy yolları, içme sularının yanı sıra gölet ve sulama kanallarının açılarak kırsal kesimlerdeki hayatı kolaylaştıracaklarını açıkladı. Atıl durumdaki sanayi işletmelerini yeniden üretime kazandıracaklarını söyleyen Sağlam, “DP iktidarında işçiye, memura emekliye yüzde 50 zam vereceğiz. Tarım sig3ortasını zorunlu hale getirip, primlerinde devlet eliyle ödeyeceğiz. Yine tarım ürünlerini destekleme kapsamında devletin kendisinin almasını sağlayarak üreticiyi tüccarın eline bırakmayacağız. Asgari ücreti yoksulluk sınırı olan 1500 TL ye çıkaracağız” diye konuştu.
HALKTAN BÜYLÜK İLGİ GÖRÜYORUZ
Seçime BTP ile ittifak yaparak girdiklerini ve Gaziantep’teki birinci sıra adaylarının Türkiye genelindeki 100 başarılı akademisyenden biri olduğunu belirten Av. Sağlam, çevrede sevilen sayılan bir isim olduğunu kaydetti. Köy ve mahallelerde seçim çalışmalarının aralıksız olarak devam ettiğini belirten Sağlam, halktan da büyük ilgi gördüklerini aynı zamanda yıllardır DP kapısından içeri girmeyen insanların yeniden partiye geldiklerini görmekten mutluluk duyduklarını kaydetti.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV