Alex Türk oluyor
Başbakan Erdoğan'la görüşen Fenerbahçe'nin Brezilyalı kaptanı Alex De Souza, Türk vatandaşı olmak için başvuruda bulunacağını açıkladı.
Fenerbahçe'nin Brezilyalı futbolcusu Alex de Souza, Türk vatandaşlığına geçme isteğini Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a bizzat kendisi iletti.
Başbakan Erdoğan, bugün Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve Alex de Souza'yı Başbakanlık'ta kabul etti. Kabulde Alex de Souza'nın, Türk vatandaşlığına geçme isteğini kendi ağzından Başbakan Erdoğan'a ilettiği öğrenildi.
Başbakan Erdoğan'ın bu istek üzerine ''İsim belirlediniz mi?'' diye sorduğu, bunun üzerine salonda gülüşmeler olduğu ifade edildi.
Kabulde ayrıca Aziz Yıldırım'ın, Başbakan Erdoğan'a 4 adet forma hediye ettiği, Başbakan Erdoğan'ın da konuklarına kravat armağan ettiği belirtildi.
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir, teşekkür ederiz.
YorumlarToplam 2 yorum mevcut
AHMET SAN 14 yıl önce yorumlandı
Milli takıma yeni bir renk geliyor Dünya Türkiye'yi bir daha konuşacak sporda hedefler büyük
mehmet cansu 14 yıl önce yorumlandı
hayırlısı olsun.