banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Herkes namuslu tek biz namussuz!

Şike davasının 9. duruşmasına Başkan Aziz Yıldırım ile Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'nin diyaloğu damga vurdu

27 Mart 2012 Salı 13:27
Herkes namuslu tek biz namussuz!
banner321
Herkes namuslu tek biz namussuz!

Şike davasının 9. duruşmasına Başkan Aziz Yıldırım ile Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci'nin diyaloğu damga vurdu

Ekinci, 'Teşvik primi önleme merkezi mi kurdunuz?' diye sordu. Yıldırım, 'Kurduk, bunu iddia makamı söylüyor. Bu olaylar olduğundan beri herkes namuslu oldu, bir tek namussuz biziz. İsim vereceğim olmuyor' cevabı verdi

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, şike davasının 9. duruşmasında 'Herkes namuslu bir tek biz namussuzuz' çıkışı yaptı. Tutuksuz sanık Doğan Ercan, F.Bahçeli yönetici İlhan Ekşioğlu ile G.Birliği maçında Trabzon'un teşvik primi vereceği iddialarını kapsayan görüşmelerin içeriğini hatırlamadığını söyledi. Ekşioğlu söz aldı, 'Serdar Kulbilge bizim eski futbolcumuz. Takıma teşvik verilip verilmediğini öğrenebilmek amacıyla konuştum. Böyle bir endişemiz vardı' dedi.
Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, tapelerdeki sarı kartı sordu, Ekşioğlu, 'Biz onun oynamasını istiyorduk. Çünkü onun öyle bir şey yapmayacağını biliyorduk' diye yanıt verdi.

CAVCAV'A YAZILI BİLDİRDİK
AZİZ Yıldırım ifadelere ilişkin söz aldı ve 'Arkadaşlar heyecanlılar. Buraya ilk defa çıkıyorlar. Doğru bildiklerini yanlış anlatabiliyorlar. Doğan Ercan'ın Serdar Kulbilge ile teşvik primi yapılıp yapılmadığı konusunda bir görüşmesi yok. Biz G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav'a teşvik primi girişimi duyumu aldığımızı yazılı olarak bildirdik. Bunu daha sonra mahkemeye sunacağız' dedi.
MAHKEME Başkanı Mehmet Ekinci, 'Teşvik primi önleme merkezi mi kurdunuz?' diye sordu.
YIldIrIm da şu cevabı verdi: 'Kurduk, bunu iddia makamı söylüyor. Bu olaylar olduğundan beri herkes namuslu oldu, bir tek namussuz biziz. İsim vereceğim olmuyor. Bir köşe yazarı 'Bu sene lig temiz' diyor ama 12 Kasım'daki yazısında ise herkesi suçluyor.'

TBMM'ye şike teklifi
CHP İstanbul Milletvekili Umut Oran, 6222'de 'Bu yasada yer alan suçlarla ilgili yargılama yapmaya HSYK tarafından görevlendirilecek ihtisas mahkemeleri yetkilidir' maddesinin uygulanmadığını hatırlatarak, 6222 sayılı yasada değişiklik öngören bir yasa teklifini TBMM'ye verdi.
Oran, 'Yasaya 'HSYK'nın herhangi bir mahkemeyi ihtisas mahkemesi olarak görevlendirmemesi halinde yetkili mahkeme suçun işlendiği mahal asliye mahkemesidir' cümlesini ekliyoruz'
dedi.

Tercümanlık yaptım
Samet Güzel, 'Vederson ile alacakları için görüştük. Şike konuşsak bizim maç için geldiklerinde konuşurduk. Tüm görüşmeleri tercümanlık mesleğimin getirdiği görev gereği yaptım' ifadelerini kullandı.

Kocaman'a İZİN yok
BAŞKAN Mehmet Ekinci, Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım ile görüşmesine izin vermedi. Ali Yıldırım ise ifadesinde 'F.Bahçe kulübü Cumhuriyetin gözbebeğidir. Suçlamaları kabul etmiyorum' dedi.

Elin topa gitmiyor
Mahkeme üye hakimi, Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay'a, 'F.Bahçe maçındaki ilk golde sanki elin gitmiyormuş gibi gözüküyor. Bir kastın var mı?' diye sordu. Salondaki izleyiciler tepki gösterdi. Başkan Mehmet Ekinci, 'Mahkeme bunu soracak 'Var mı?' diye. Sanık da 'ya var, veya yok' diyecek' diyerek müdahale etti. Korcan Çelikay da 'Kasıtlı bir şey yapmadım. Topu tutmadan önce, atacağım yeri düşünüyordum. Top, beklenmedik bir şekilde geldi. Benzerini Volkan Demirel de yedi ama şampiyon onlar oldu, o konuşulmadı. Benimki konuşuldu' ifadelerini kullandı.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV