banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Metris'ten 8 Tahliye

Tayfur Havutçu, Serdal Adalı, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Ahmet Ateş ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi tahliye edildi.

12 Aralık 2011 Pazartesi 20:58
Metris'ten 8 Tahliye
banner322
Metris'ten 8 Tahliye
Tayfur Havutçu, Serdal Adalı, Ümit Karan, Korcan Çelikay, Ahmet Ateş ve İbrahim Akın'ın da aralarında bulunduğu 8 kişi tahliye edildi.
Özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından Beşiktaş yöneticisi Serdal Adalı, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, Ümit Karan, İbrahim Akın, Ahmet Ateş, İskender Alın, Korcan Çelikay, Abdurrahman Yakut olmak üzere 8 kişi tahliye edildi...

Bu isimlerin tahliyesine karar verildi ancak yurt dışı yasağı konuldu.

Ayrıca Tayfur Havutçu, İbrahim Akın, Emmanuel Emenike, Gökçek Vederson, Sercan Yıldırım, Sezer Öztürk, Ümit Karan ve Korcan Çelikay’ın spor aktivitelerini izleme yasağı kalktı.

İddianamenin ilk davası, 14 Şubat 2012 tarihinde Silivri Cezaevi'nde görülecek.

Şike davasında verilen tahliye kararının gerekçeleri "Atılı suçun mahiyeti" "Mevcut delil durumu" "Tutuklulukta geçen süre" "Yasanın değişiklilik hali" olarak belirtildi.

Neslihan Havutçu'nun mutluluk gözyaşları

Tayfur Havutçu'nun eşi Neslihan Havutçu haberi Süleyman Seba'nın yeğeni İlhan Girişken ve avukatından öğrendiği sırada hıçkırıklara boğuldu. Neslihan Havutçu, Metris'e doğru yola çıktı.

"Allah'ıma çok şükür"

Beşiktaş'ın Onursal Başkanı ve Havutçu'nun dayısı Süleyman Seba, yeğeninin tahliyesini telefonda duyar duymaz, "Allah'ıma çok şükürler olsun" diyerek telefonunu kapattığı öğrenildi. Seba'nın "Artık yeğenimin evine yarın giderim" dediği de belirtildi.

"Sevincimiz sonsuz"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören; Serdar Adalı, Tayfur Havutçu ve Ahmet Ateş'in tahliye haberini, Londra'ya gitmek üzereyken öğrendi. Demirören, "Onlar içirede biz dışarıda acıyı çektik, sevincimiz sonsuz. Camiamıza Allah hiçbir zaman böyle bir durum yaşatmasın" dedi.
HAVUTÇU BEŞİKTAŞ'IN BAŞINA GEÇEBİLECEK

Seyir yasağı kalkan statlara giriş yapabilecekler. Tayfur Havutçu istenmesi durumunda Beşiktaş'ın başına geçebilecek.

TUTUKLU SAYISI 23'E İNDİ

3 Temmuz'da başlayan soruşturma kapsamında aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da olduğu toplam 31 kişi tutuklanmıştı. Son tahliyelerle birlikte tutuklu sayısı 23'e indi.

68 kişiye izin

Şike soruşturması kapsamında yapılan tahliyeler sonrasında bazı isimlerin de statlara giriş yasağı kalktı.

Mahkeme, aralarında Tayfur Havutçu, İbrahim Akın, Emmanuel Emenike, Gökçek Vederson, Sercan Yıldırım, Sezer Öztürk, Ümit Karan ve Korcan Çelikay gibi isimlerin de bulunduğu 68 şüpheliye konulan statlara giriş yasağını kaldırdı.

Vederson'un yasağı kalktı

Bursasporlu Gökçek Vederson'un yasağı kalktı. Bu akşamki Fenerbahçe maçında teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın görev vermesi halinde forma giyebilecek.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: ŞikeMetristen8 Tahliye

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV