banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Periler çarptı.

Kadınlarımız Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçında Slovakya'yı devirip TURA GÖZ KIRPTI

20 Haziran 2011 Pazartesi 02:45
Periler çarptı.
banner265
Periler çarptı.
Kadınlarımız Avrupa Şampiyonası'ndaki ikinci maçında Slovakya'yı devirip TURA GÖZ KIRPTI
A Milli Bayan Basketbol Takımımız, Polonya'da 3 Temmuz'a kadar sürecek olan 33. FIBA Avrupa Şampiyonası'nın 2. maçında A Grubu'nda Slovakya'yı 76-60 yenerek ilk galibiyetini aldı. İlk maçında Litvanya'ya yenilen Periler, Slovakya karşısında ilk 4 dakikayı 11-0 önde geçti. Periyotun sonuna doğru toparlanan Slovakya farkı 3 sayıya indirdi: 21-18.
İKİNCİ periyotta da üstünlüğünü koruyan Ay-Yıldızlılar soyunma odasına 28-32 önde gitti. 3. periyotta farkı açan ve 4. çeyreğe 62-41'le giren Periler, maçtan da 76-60 galip ayrıldı. Bu karşılaşma Türkiye'nin bir üst tura çıkma iddiası için çok önemliydi. Türkiye, bugün saat 19.00'da Rusya'yla oynayacak. Grubun diğer maçında ise Litvanya, Rusya'yı 76-64 yenerek ikide iki yaptı ve liderliğe yükseldi.

BEKLE BİZİ RUSYA
Perİlerİn teknik patronu Ceyhun Yıldızoğlu Rusya maçının büyük önem kazandığını belirterek, 'Galibiyet sevindirici. Direncimizi Rusya karşısında da bu şekilde ortaya koyabilirsek, kazanabiliriz' diye konuştu.

Türk guardlar parladı
Avrupa Basketbol Şampiyonası'nda, ilk maçında Litvanya'ya yenilen Periler, dün Slovakya'yı ezip geçti. Takımımızın guardları Birsel ve Işıl ise Avrupa basınından övgü aldı. Birsel Slovakya potasına 20, Işıl da 9 sayı attı. Işıl ve Birsel'in asistleri ile coşan Nevriye de, Litvanya potasına 17, Slovakya'ya da 14 sayı gönderdi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV