banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
08 Haziran 2025 Pazar

Ehliyet Sahiplerine Kritik Uyarı

Sinan Engin Adliye'de!

Sinan Engin şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere Adliye'ye geldi.

02 Ağustos 2011 Salı 11:08
Sinan Engin Adliye'de!
banner291
Sinan Engin Adliye'de!
Sinan Engin şike soruşturması kapsamında ifade vermek üzere Adliye'ye geldi.


Spor yorumcusu Sinan Engin, İstanbul Adliyesi'nde ifade veriyor.

Futbol yorumcusu Sinan Engin, futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında ifadesine başvurulmak üzere Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine geldi.

Engin, Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine avukatıyla birlikte Çırağan Caddesi üzerindeki kapıdan giriş yaptı.

Sinan Engin, savcıya verdiği ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

ENGİN: AZİZ AĞABEYLE KONUŞMALARIMIZI SORDULAR

Futbolda şike iddialarına ilişkin bilgisine başvurulan futbol yorumcusu Sinan Engin, ''Benim şike ve teşvikle ilgili hiçbir konuşmam yok'' dedi.

Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesinden ayrılırken basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Engin, savcının daveti üzerine adliyeye geldiğini söyledi.

Bazı şeyleri gizlilik olduğu için anlatmak istemediğini belirten Engin, ''Ancak genel olarak Aziz Başkan ile yapmış olduğumuz sohbetler. Yani benim şike ve teşvikle ilgili hiçbir konuşmama yok. Bunu zaten yarın ifadeler çıktığı zaman görebilirsiniz. Tamamıyla bilgime başvuruldu. Yaptığımız sohbetlerle ilgili'' dedi.

Fenerbahçe ile ilgili haber yaptırdığına ilişkin iddialar bulunduğu hatırlatılan Engin, ''Hepsini söyledik kendisi biliyor. Öyle bir şey yok'' diye konuştu.

''Şüpheli sıfatıyla mı çağrıldınız?'' diye sorulan Engin, ''Savcıya sorun'' dedi.

Engin, ''Sizinle ilgili ithamlara mı cevap verdiniz, yoksa başkalarıyla ilgili sizin konuşmalarınıza mı?'' şeklindeki soruya da şu karşılığı verdi:

''Aziz ağabeyle genel olarak konuştuğumuz şeyler. Yani arada bazı şeyler var ama şike ve teşvikle ilgili bir konuşmamız yok. Bazı şeylerde bilgime başvurdu, burada nedir, burada nedir, bazı fotoğraflar gösterdi, burada nedir, bu nedir diye. Sadece bu. Bunun dışında bazı şeyleri anlatmak istemiyorum ama savcı son derece beyefendi, çok iyi biri.''

Kendisiyle ilgili teknik takip yapılıp yapılmadığı da sorulan Engin, Aziz Yıldırım'ın telefonlarının dilenildiğini dolayısıyla kendisinin de Yıldırım ile yaptığı görüşmelerin dinlenildiğini kaydetti.




 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Sinan EnginAdliyede

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV