banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Trabzonspor: 1 - 1 : Benfica

Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında temsilcimiz Trabzonspor, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği Benfica ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını yitirdi.

04 Ağustos 2011 Perşembe 01:51
Trabzonspor: 1 - 1 : Benfica
banner304
Trabzonspor: 1 - 1 : Benfica
Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında temsilcimiz Trabzonspor, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya geldiği Benfica ile 1-1 berabere kalarak Şampiyonlar Ligi'ne katılma şansını yitirdi. Bordo mavili takım Avrupa Ligi'ne katılmak için play-off maçı oynayacak.


Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme tutu ikinci maçında Trabzonspor, kendi sahasında Portekiz temsilcisi Benfica'yı ağırladı.

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sona erdi. Portekiz'de oynanan ilk karşılaşmayı deplasmanda 2-0 kaybeden bordo mavili takım, bu sonucun ardından Şampiyonlar Ligi'ne katılma hakkını kaybetti. Karadeniz temsilcisi UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için play-off maçı oynayacak.

Mücadelede Benfica'nın golü 18. dakikada Nolito'dan gelirken Trabzonspor'un tek golünü ise 32. dakikada Paulo Henrique kaydetti.

Öte yandan karşılaşmanın 59. dakikasında Trabzonspor'dan Adrian Mierzejevski tartışmalı bir kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Portekiz temsilcisi karşısında zaman zaman üstün oynayan Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi'nin bir kez daha kapısından döndü.

TRABZONSPOR HIZLI BAŞLADI

İlk maçı deplasmanda 2-0 kaybeden Trabzonspor kendi sahasında ağırladığı Benfica karşısına hücum ağırlıklı bir kadroyla çıktı. Pawel Brozek, Paulo Henrique, Burak Yılmaz, Adrian Mierzejevski'den oluşan hücum hattı ile ilk dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenmeye başladı. Zaman zaman kalesinde tehlikeli pozisyonlar atlatan Trabzonspor takımı ilk yarı boyunca hücumu düşünen bir futbol sergiledi.

SAVUNMADA BİR ANLIK HATA...

Karşılıklı ataklarla geçilen 15 dakikanın ardından ise Trabzonspor'un umutlarını bir anlamda azaltan gol geldi. Dakikalar 19'u gösterdiğinde savunmada yaşanan basit bir hatayı iyi değerlendiren Nolito, 2 savunma oyuncusu ve Tolga'nın arasından vuruşunu yaparak topu filelerle buluşturdu ve skor 1-0'a geldi.

HENRIQUE'DEN UMUTLARI YEŞERTEN GOL

Yenilen golün ardından özellikle orta sahada tutukluk yaşayan bordo-mavili takım, 30. dakikaya kadar ataklarını hızlandırma çabasına girdi. Üst üste ileriye atılan uzun topların ardından sol kanattan etkili gelen bordo mavili ekip yeni transferiyle golü blmayı başardı.

Dakikalar 32'yi gösterdiğinde sol kanattan etkili gelen Celustka'nın ortasında top arka direkte Paulo Henrique'nin önünde kaldı. Brezilyalı oyuncu topu iyi kontrol edip vuruşu yaptı ve topu ağlarla buluşturdu. Bu golün ardından iki takımın da gol bulma çabaları sonuçsuz kaldı ve ilk yarı 1-1'lik eşitlikle sona erdi.

BU NASIL KIRMIZI KART?

İkinci yarıya konuk ekip Benfica hızlı başlayan taraf oldu. Portekiz ekibi Nolito ve Gaitan'la etkili ataklar geliştirerek Trabzonspor kalesinde gol arasa da başarılı olamadı.

Orta sahada yavaş yavaş dengeyi kuran Karadeniz temsilcisi, 59. dakikada gelen şok bir kırmızı kartla adeta yıkıldı. Adrian Mierzejevski'nin Maxi Pareira ile girdiği hava topu mücadelesinde Benficalı futbolcu yüzünü tutarak yerde kaldı. Pozisyonun yaşandığı bölgeye gelen Makedon hakem Aleksandar Stavrev direk kırmızı kartına başvurarak şaşkınlık yarattı. Trabzonsporlu futbolcuların ititrazlarına rağmen sonuç değişmedi ve bordo mavili takım karşılaşmanın son yarım saatinde 10 kişi mücadele etti.

Bu dakikadan sonra Trabzonspor eksik olmasının da verdiği etkiyle kalesinde önemli gol pozisyonları gördü. 80. dakikada Witsel'in müsait durumdaki vuruşu üst direkten oyun alanına döndü. Bu dakikanın ardından başka gol olmayınca mücadele 1-1'lik eşitlikle sona erdi ve Trabzonspor Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda kupaya veda etti. Bordo mavili takım UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak için play-off maçı oynayacak.

MAÇTAN ÖNEMLİ DAKİKALAR

M.S. Ve hakem maçın bitiş düdüğünü çaldı. Karşılaşma 1-1 sona ermesine rağmen ilk maç 2-0 Benfica'nın galibiyeti ile sona erdiği için ekibimiz Şampiyonlar Ligi'nden elendi.

92' Burak Yılmaz ve Javi Garcia arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı.

91' Javi Garcia Halil'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem faulü verdi.

90' Maçın dördüncü hakemi karşılaşmanın sonuna 3 dakika eklendiğini işaret etti.

89' Trabzonspor'da Zokora topsuz alanda yerde kaldı ve kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

88' Maxi Pereira ceza sahası dışından Trabzon kalesini yokladı ancak şutu üstten auta gitti.

87' Benfica'da Gaitan oyundan çıkarken yerine Bruno Cesar girdi.

87' Benfica'da Gaitan oyundan çıkarken yerine Bruno Cesar girdi.87' Burak Yılmaz Luisao'nun müdahalesiyle ceza sahası içinde yerde kaldı ancak hakem korneri işaret etti.

86' Benfica'nın geliştirdiği atakta Gaitan ve Jara arasında anlaşmazlık çıkınca top Trabzonsporlu futbolcularda kaldı.

85' Maçın temposu bu dakikalarda düşmüş durumda.

83' Benfica'nın kullandığı köşe vuruşunu Giray uzaklaştırdı.

82' Benfica'nın tehlikeli geldiği dakikalarda Jara penaltı noktasına ortaladı. Savunmamız son anda topu kornere gönderdi.

81' Orta sahada topla buluşan Gaitan ilerledi ve ceza sahası dışından şutunu çekti. Top Trabzon savunmasına çarparak az farkla auta gitti.

80' Bordo mavili ekipte Colman bir kez daha kritik bir top kaptırınca Benfica çok net bir pozisyon yakaladı ancak Witsel'in vuruşu üst direkten geri döndü.

79' Trabzonspor'da Serkan Balcı'nın yerine Halil Altıntop oyuna girdi.

78' Burak Yılmaz orta sahada topu kaptırdıktan sonra pres uygularken faul yaptı.

77' Her iki takım oyuncularında bu dakikalarda fiziksel yorgunluk gözleniyor.

76' Franco Jara oyuna girer girmez kaleye şutunu çekti ancak Tolga iyi uzandı ve topu yakaladı.

75' Benfica'da Saviola oyundan çıkarken yerine Jara girdi.

75' Witsel Trabzonspor yarı sahasında topla hareket etmek isterken Zokora'nın müdahalesiyle yerde kalınca hakem faul düdüğünü çaldı.

74' Burak Yılmaz'ın müdahalesi sonrası Gaitan yerde kaldı ve hakem faulü verdi.

72' Burak Yılmaz'ın kullandığı frikik farklı şekilde auta gitti.

71' Burak Yılmaz Luisao'nun müdahalesiyle Benfica kalesini tam karşıdan gören bir noktada yerde kaldı ve hakem faulü verdi.

71' Bu kez Maxi Pereira sağ kanattan ceza sahasına girdi. Ancak ortası kaleci Tolga'da kaldı.

70' Benfica atağında Gaitan defansın arkasına sarktı. Vuruşu kaleci Tolga'nın ellerinde kaldı.

69' Burak Gaitan'ın müdahalesiyle yerde kalınca hakem Benficalı oyuncuya sarı kartı gösterdi. Şenol Güneş bu hareket sonrası saha içine kadar girerek itirazda bulundu.

68' Maxi Pereira'nın sağ kanattan penaltı noktasına doğru ortaladığı topu Glowacki rahat bir şeklide uzaklaştırdı.

67' Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Zokora Gaitan'a yaptığı müdahale sonrası sarı kart gördü.

66' Trabzonspor'da Serkan sağ kanattan ilerlemek isterken yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi. Serkan bu pozsiyon sonra itirazda bulundu.

66' Benfica atağında Gaitan ceza sahası dışından vuruşunu yaptı ancak top auta gitti.

65' Witsel orta alanda Zokora ile girdiği hava topu mücadelesinde yerde kaldı ve hakem faulü verdi.

64' Benfica'da ise Aimar oyundan çıkarken Matic yerine giren isim oldu.

64' Trabzonspor'da Mustafa Yumlu oyuna girerken Pawel yedek kulübesine gelen oyuncu.

63' Zokora orta sahada Witsel'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem faulü verdi.

62' Ve Trabzonsporlu taraftarlar her maçta olduğu gibi 61 dakika şovunu yapıyor.

61' Gaitan orta alanda topu kontrol etmek isterken Celutska'nın müdahalesiyle yerde kaldı.

60' Aimar'ın pasında topla buluşan Gaitan ceza sahasına girdi ve Tolga'nın üzerinden aşırttı ancak top az farkla auta gitti.

60' Trabzonspor kalan dakikalarda 10 kişi mücadele edecek.

59' Maxi Pereira ve Adrian'ın hava topu mücadelesinde Maxi yerde kaldı. Bu pozisyon sonrası hakem Adrian'ın kasti dirsek attığını düşünerek kırmızı kart gösterdi.

57' Pablo Aimar'ın kullandığı serbest vuruşta Tolga topu kontrol etmek isterken Luisao'nun faulüne maruz kaldı.

57' Emerson Colman'ın müdahalesi ile yerde kaldı. İki oyuncu kısa süreli bir tartışma yaşadıktan sonra hakem Colman'a sarı kart gösterdi.

57' Pablo Aimar'ın kullandığı serbest vuruşta Tolga topu kontrol etmek isterken Luisao'nun faulüne maruz kaldı.

57' Emerson Colman'ın müdahalesi ile yerde kaldı. İki oyuncu kısa süreli bir tartışma yaşadıktan sonra hakem Colman'a sarı kart gösterdi.

56' Celutska sol kanattan ceza sahası içine ortaladı ancak Luisao topu uzaklaştıran isim oldu.

55' Aimar'ın kullandığı köşe vuruşunda Luisao topa vurmak isterken Glowacki'ye faul yaptı.

54' Colman kendi yarı sahasında Saviola'ya topu kaptırınca Serkan araya girmek istedi ancak top kornere gitti.

53' Benfica topla hızlı çıkmak isterken Gaitan ayağından açınca top taça gitti.

53' Trabzonspor atağında sol kanatta Adrian ortaladı ancak Luisao kafayla topu uzaklaştırdı.

52' Maxi Pereira zaman geçirdiği için hakemden sarı kart gördü.

51' Colman'ın ileriye taşıdığı topta sağ kanatta hareketlenen Burak topla buluştu. Ceza sahası içine giren Burak ayak içiyle köşeye plaseyi bıraktı ancak çok az farkla top auta gitti.
50' Pawel'in pasında sağ kanatta topla buluşan Burak ceza sahası içine çevirdi ancak topun gittiği noktada hiçbir takım arkadaşı yok.

49' Topla buluşan Colman ceza sahası dışından şutunu çekti ancak Benfica savunmasına takıldı.

49' Adrian'ın kullandığı kornerde Benfica savunması ön direkte topu kafayla uzaklaştırdı.

48' Sağ kanatta topla buluşan Burak ceza sahasına hareketlenen Pawel'e doğru pasını verdi. Pawel'in vuruşu Luisao'ya çarpara kornere gitti.

47' Aimar'ın kullandığı köşe vuruşuna Garcia kafayı vurdu top kaleci Tolga'da kaldı.

47' Zokora'nın hatası sonrası topu kapan Aimar ceza saha içine doldurdu. Nolito bomboş pozisyonda vuruşunu yaptı ancak kaleci Tolga başarılı bir kurtarışla topu kornere gönderdi

46' İkinci yarı Trabzonlu oyuncuların vuruşu ile başladı. Temsilcimize başarılar diliyoruz.

D.A. Her iki takım oyuncuları ikinci yarı için sahaya geldi.

D.A. Benfica'nın taçtan yarattığı bir pozisyonda savunmanın basit hatasıyla golü bulan Benfica Trabzon'un tur umutlarını zor soksada Henrique skoru 1-1 yapan golü atarak takımın moralini yükseltti.

D.A. Temsilcimiz Trabzonspor mücadelenin başında savunmasından top çıkartmakta güçlük çekti ancak golü yedikten sonra daa ofansif oynamaya başladı.

D.A. Ve hakem ilk 45 dakikanın son düdüğünü çaldı. Takımlar soyunma odasına 1-1'lik beraberlikle giriyor.

45' Trabzonspor'un tek golünü atan Paulo Henrique sakatlandığı pozisyon sonrası oyuna devam edemeyerek yerini Alanzinho'ya bıraktı.

44' Benfica atağında ceza sahasında topla buluşan Aimar'ın vuruşu auta gitti.

42' Benfica'da Axel Witsel orta alanda Zokora'nın müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem faulü verdi.

41' Oyunu temposu bu dakikalarda biraz düşmüş durumda...

40' Henrique'nin tedavisine saha kenarında devam edildikten sonra oyuna yeniden dahil oldu.

39' Benfica ceza sahası içinde topla buluşmak isterken yerde kalan Henrique kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

39' Sol kanatta topla buluşan Gaitan ceza sahasına girdi ve vuruşunu yaptı ancak top yan ağlarda kaldı.

38' Trabzsonspor'un karşı atağında sol kanattan ceza sahası içine yapılan ortaya Burak Yılmaz kafayı vurdu fakat Benfica savunması topu uzaklaştırdı.

37' Axel Witsel ceza sahasında pasını Saviola'ya verdi ancak Arjantinli oyuncu topu ayağından açınca defansımız araya girdi.

36' Benficalı oyuncular zaman geçirmek için yavaş hareket ediyor.

35' Burak sol kanatta hareketlenen Adrian'a pasını vermek istedi ancak yan hakem bir kez daha tartışmalı bir ofsayt bayrağı kaldırdı.

34' Paulo Henrique ve Nolito'nun ikili mücadelesi sırasında Benficalı oyuncu faul yaptı.

33' Trabzonspor'un sol kanattan geliştirdiği atakta Celutska'nın ortasında topla buluşan Paulo Henrique güzel bir vuruşlla topu ağlarla buluşturdu.

32' Ve GOOOL!!!!!!!!!!!!!!! Henrique golü atıyor durumu 1-1 yapıyor!

29' Burak Yılmaz kendi yarı sahasında topla buluşmak isterken Garay'ın müdahalesiyle yerde kaldı. Benficalı oyuncu bu hareket sonrası sarı kart gördü.

28' Adrian'ın sol kanattan ceza sahasına ortaladıuğı topa Burak kafasını uzattı ancak dokunamadı.

28' Benficalı oyuncular maçın başından beri sert müdahalelerin devam ediyor...

27' Adrian Mierzejewski'nin ceza sahasına ortaladığı topu Emerson kafa ile uzaklaştırdı.

26' Adrian sağ kanatta topla ilerlemek isterken Savioa'nın arkadan müdahalesi ile yerde kaldı ve faul.

25' Sağ kanatta topla ilerleyen Burak Yılmaz ceza sahasına ortasını yaptı ancak kaleci Artur'un ellerinde kaldı.

23' Benfica ceza sahası içinde topla buluşan Pawel Burak Yılmaz'a pasını vermek istedi ancak defans son anda topu kornere gönderdi.

21' Benfica ceza sahası dışında topla buluşan Burak şutunu çekti ancak istediği gibi bir vuruş yapamayına top auta gitti.

20' Defansın basit hatası sonrası ceza alanında topla buluşan Nolito Tolga ile karşı karşıya kaldı ve vuruşunu yaparak takımını 1-0 öne geçiren golü attı.

19' Nolito golü attı ve skoru 1-0 yaptı.

17' Orta alanda topla buluşan Zokora Aimar'ın müdahalesi sonrası faule maruz kaldı.

16' Benfica'nın sağ kanattan geliştirdiği atakta ceza sahası içindeki Witsel rahat pozisyonda kafa vuruşunu yaptı anack Tolga çok iyi kurtardı.

15' Benfica atağında Nolito ceza sahamıza girmek isterken Glowacki ile mücadelesinde yerde kaldı fakat hakem devam kararı verdi.

14' Trabzonspor'un baskı kurduğu dakikalarda Serkan sağ kanattan ceza sahasında boş pozisyondaki Henrique'ye ortaladı ancak yan hakem bir kez daha ofsayt bayrağını kaldırdı.

14' Portekiz ekibinin atağında Noltio sol kanattan ceza sahasına girmek isterken yerde kaldı ancak hakem oyunu devam ettirdi.

13' Colman'ın ceza sahasına ortaladığı serbest vuruş kaleci Artur'un ellerinde kaldı.

12' Benfica yarı sahasında topla buluşan Henrique ilerlemek isterken yerde kaldı ve hakem faulü verdi.

10' Trabzonspor atağında sol kanattan Adrian ceza sahasına ortaladı ancak Benfica savunması son anda ayak koyarak topu kornere gönderdi.

9' Trabzonspor'un hızlı atağında Adrian Mierzejewski defansın arkasına sarkan Burak'a mükemmel bir pas verdi ancak yan hakem tartışmalı bir karara imza atarak ofsayt bayrağını kaldırdı!

8' Trabzonspor şu dakikaya kadar ilk maçta olduğu gibi savunmadan top çıkarmakta güçlük çekiyor.

7' Benfica'nın ani atağında Saviola topla buluştu. Ceza sahası dışından vuruşunu yaptı ancak top üstten dışarı gitti.

6' Serkan sağ kanatta ilerlemek isterken yerde kaldı ancak hakem devam kararı verdi ve top Benfica'da...

5' Witsel ve Celutska'nın hava topu mücadelesinde bordo mavili oyuncu yerde kalınca hakem faul düdüğünü çaldı.

4' Adrian sol kanatta hareketlenen Burak Yılmaz'ı düşündü ancak pasını verdiği bölgede hiç kimse yok.

3' Zokora'nın yaptığı pas hatası sonrası Benficalı oyuncular topu kapmak üzereyken Serkan son anda müdahalede bulundu.

2' Konuk ekip Benfica yoğun pres uygulayarak temsilcimizin rahat pas yapmasına izin vermiyor.

1' Trabzonsporlu taraftarların bu dakikalarda takımlarına yoğun desteği var

1' Ve mücadele konuk ekip Benficalı oyuncuların vuruşu ile başladı... Temsilcimiz Trabzonspor'a başarılar diliyoruz...

M.Ö. Her iki takım da seramoniyi yapmak üzere sahaya geldi

M.Ö. Trabzonspor bordo-mavi çubuklu formasıyla sahaya çıkarken, Benfica ise altın renkli formayla mücadele edecek.

M.Ö. Şenol Güneş ile yaşadığı sorun nedeniyle bir süredir takımdan ayrı çalışan Engin Baytar, sakatlıkları devam eden Piotr Brozek, Tayfun Cora ve kaleci Onur'ın yanı sıra Barış, Eren, Sercan, Mehmet ve Sezer bu maçta forma giyemeyecek

M.Ö. Trabzonspor bugüne kadar Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 21 maç, UEFA Avrupa Ligi'nde 44 maç, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 maç ve UEFA Intertoto Kupası'nda ise 8 karşılaşma oynadı.

M.Ö. Bordo mavili ekibin Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında toplam 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunuyor.

M.Ö. Trabzonspor, daha önce Olimpiyat Stadı'nda oynadığı 13 resmi karşılaşmada 11 galibiyet ve 1 beraberlik alırken yalnızca 1 kez mağlup oldu.

M.Ö. Trabzonspor ofansif yönü ağırlıkta olan bir kadro ile sahaya çıkacak, Benfica ise en önemli silahlarından biri Cardozo'yu yedekler arasında tutuyor

M.Ö. Her iki takımın ilk 11'leri belli oldu.

M.Ö. İlk maçı deplasmanda 2-0 kaybeden Bordo Mavililer, güçlü rakibini, İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda ağırlıyor.

M.Ö. Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı hedefleyen Trabzonspor, ön eleme turu rövanş maçında Portekiz'in Benfica takımı ile karşılaşacak.

Trabzonspor, Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turu ilk maçında Lizbon'da 2-0 yenildiği Benfıca'yı eleyerek, play-off maçlarına kalmanın hesaplarını yapıyor.
Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak ve 21.45'te başlayacak karşılaşmayı Makedonya Futbol Federasyonu'ndan Aleksandar Stavrev yönetecek.
Stavrev'in yardımcılıklarını Marjan Kirovski ve Ljubomir Krstevski yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Dejan Jakimovksi.

Bordo mavili ekipte teknik direktör Şenol Güneş'in rövanş maçında ilk maçtaki kadroyu koruması bekleniyor. Güneş, orta saha ve savunma oyuncularından forvet hattına daha fazla yardım etmelerini isterken, kazanmak için her türlü riski göze almayı planlıyor.

AVRUPA'DAKİ 86. SINAV

Bordo mavililer Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi ön elemesinde 21 maç, UEFA Avrupa Ligi'nde 44 maç, Avrupa Kupa Galipleri Kupası'nda 12 maç ve UEFA Intertoto Kupası'nda ise 8 karşılaşma yaptı.

Trabzonspor, Avrupa kupalarında yaptığı 85 maçta, 32 galibiyet, 18 beraberlik ve 35 yenilgi aldı. Bordo mavililer, söz konusu karşılaşmalarda 117 gol atarken, kalesinde 128 gol gördü.

ŞAMPİYONLAR LİGİ ÖN ELEME MAÇLARI
Trabzonspor, 2004-2005 ve 2005-2006 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme turu maçlarına katıldı, ancak elemeleri geçip Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalmayı başaramadı.

Bordo mavililer, 2004-2005 sezonunda 2. ön eleme turunda Letonya'nın Skonta Riga takımı karşısında deplasmanda 1-1 berabere kalıp rakibini sahasında 3-0 yenerek 3. ön eleme turuna yükseldi.

3. ön eleme turunda Ukrayna'nın Dinemo Kiev takımını deplasmanda 2-1 mağlup eden Trabzonspor, sahasında rakibine 2-0 kaybedince gruplara kalamadı.

2005-2006 sezonunda, Teknik Direktör Şenol Güneş döneminde Kıbrıs Rum Kesimi'nin Anarthosis Famagusta takımına 2. ön eleme turunda 3-1 yenilen bordo mavililer, sahasında 1-0 galip gelmesine karşın bir üst tura yükselememişti.

Benfica ile eşleşen ve ilk maçta rakibine 2-0 yenilen Trabzonspor’un, Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında toplam 3 galibiyet, 3 mağlubiyet ve 1 beraberliği bulunuyor.

DEVLERE KARŞI ZAFERLER
Trabzonspor, Avrupa sınavlarında özellikle Hüseyin Avni Aker Stadı'nda büyük zaferlere imza attı.

Bordo mavililer, 1976-77 sezonunda İngiltere'nin Liverpool takımı karşısında aldığı galibiyetin yanı sıra 1983-1984 sezonunda İtalya'nın Inter, 1990-91 sezonunda İspanya'nın FC Barcelona ve 1994-1995 sezonunda Aston Villa gibi takımları sahasında 1-0'lık sonuçlarla yenmeyi başarmıştı.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: TrabzonsporBenfica1 - 1 :

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV