banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

UEFA'dan flaş Fenerbahçe kararı

UEFA TFF'ye sarı lacivertli takımın temiz kağıdını gönderdi.

22 Haziran 2012 Cuma 23:17
UEFA'dan flaş Fenerbahçe kararı
banner263

UEFA'dan flaş Fenerbahçe kararı

UEFA TFF'ye sarı lacivertli takımın temiz kağıdını gönderdi.
UEFA, Fenerbahçe'nin Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceğine dair yazıyı TFF'ye gönderdi.

Fenerbahçe'nin 2012-13 sezonunda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edebileceği kararı Varşova'daki UEFA toplantı sonrasında açıklandı. Gerekçeli karar TFF ve Fenerbahçe Kulübü'ne gönderildi.


Fenerbahçe için uzun süredir beklenen karar açıklandı. UEFA, Sarı-lacivertli kulübün Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceğine dair yazıyı TFF'ye gönderdi.

FENERBAHÇE'NİN KONUYLA İLGİLİ AÇIKLAMASI
Konuyla ilgili Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, "UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Kulübümüzün, 2012-13 sezonunda UEFA Şampiyonlar Ligi’nde yer almasına karar verdi.

Karar, UEFA’nın Kulübümüze ve Türkiye Futbol Federasyonu’na, 22 Haziran 2012 Cuma günü gönderdiği aşağıdaki açıklama ile bildirildi.

1- UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi ,Disiplin Müfettişi ve Fenerbahçe SK’nın kendisine ilave dosyalar sunabilmesinin uygunluğuna;

2- Katılıma uygunluk konusunda son kararın UEFA disiplin kurulunda olduğu kaydıyla, Şu an itibari ile Fenerbahçe SK’nın UEFA Karşılaşmalarına katılabilmesine karar verilmiştir" ifadeleri kullanıldı.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV