banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Facebook bombayı patlattı: Graph Search

Facebook artık bir sosyal ağdan çok daha fazlası

15 Ocak 2013 Salı 23:21
Facebook bombayı patlattı: Graph Search
banner267
Facebook bombayı patlattı: Graph Search
Facebook artık bir sosyal ağdan çok daha fazlası
Çağımıza sosyal medya kavramını katan ve dünyamızın şekilenmesinde son yıllardaki en fazla katkılardan birini sağlayan Facebook tarihi bir yeniliği duyurdu.

Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'in duyurduğu yenilikle beraber Facebook artık bir sosyal ağdan çok daha fazlası, insanların içerisinde bulunduğu bir arama motoru haline geliyor.

GOOGLE İÇİN SAVAŞ İLANI
Duyurulan yeniliğin adı Graph Search.
Graph Search, Web içeriğinde arama yapmayı değil Facebook'taki bağlantılarınızla ilgili arama yapmanızı sağlıyor ve bu sosyal ağ arama özelliği Zuckerberg'e göre bildiğimiz tüm arama işlevlerinden oldukça farklı. Arkadaş listenizdeki insanların yaptığı aktiviteler, yediği yemekler, yeni çıkan iPhone'u İstanbul'da kimlerin beğendiği, Galatasaray'ın maçına giden insanlar, Basketbol oynarken fotoğraf çekenler gibi detaylı arama seçenekleriyle Graph Search bambaşka bir dünyanın kapılarını açmaya hazırlanıyor.
ŞİMDİLİK SADECE İNGİLİZCE
Graph Search şuanda sadece ABD(inglizce) kullanıcılarına sulunan beta sürüm şeklinde yayınlandı. Türkçe olarak kullanmak için biraz daha beklemek gerekecek.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV