banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
17 Mayıs 2024 Cuma

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Pes kullanıcılarına bir kötü haber daha

Sony'nin Playtation Network'teki problemlerine bir yenisi daha eklendi.

22 Mayıs 2011 Pazar 05:36
Pes kullanıcılarına bir kötü haber daha
banner299
Pes kullanıcılarına bir kötü haber daha

Sony'nin Playtation Network'teki problemlerine bir yenisi daha eklendi.
Hacker'ların saldırısı sonucu yaklaşık bir aylık kapalı kalmasının ardından hafta başında 'kısmen' hizmete açılan Sony'nin PlayStation ağında (PSN) yeni güvenlik açığı bulundu. Sony'nin yeni sisteminde de PSN ağındaki kullanıcıların basit bir yöntemle şifrelerinin ele geçirilebileceği ortaya çıktı.

Yaklaşık 100 milyon PSN ağına bağlı kullanıcının şifrelerinin çalınma olasılığını doğuran açık nedeniyle güvenlik yazılımlarını değiştirmek zorunda kalan Sony'nin yeni sisteminde de PSN ağındaki kullanıcıların basit bir yöntemle şifrelerinin ele geçirilebileceği ortaya çıktı.

Sony'nin blog sayfasında yayınlanan son uyarıya göre PSN'e bağlı kullanıcıların doğum tarihi ve e-posta adresini kullanan kullanıcılar, "PSN Reset" sayfasını kullanarak şifreyi sıfırlayabiliyor ve bu şekilde hesapları ele geçirebiliyor. Sony, problemin ortaya çıkmasının ardından PSN'e giriş çıkışları bir süre için askıya aldı.

Sony, güvenlik açığının tamamen giderilip, sistemin tüm dünya çapında tekrar çalışır hale gelmesi yapılan çalışmaların bu ayın sonuna kadar süreceğini duyurmuştu.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV