banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Biden'ın köpeği Beyaz Saray'dan kovuldu

Biden'ın 2 yaşındaki Alman kurdu 'Commander', personel ve güvenlik personelini ısırdığı için artık Beyaz Saray'da değil.

05 Ekim 2023 Perşembe 11:59
Biden'ın köpeği Beyaz Saray'dan kovuldu
banner322
Biden'ın köpeği Beyaz Saray'dan kovuldu

Biden'ın 2 yaşındaki Alman kurdu 'Commander', personel ve güvenlik personelini ısırdığı için artık Beyaz Saray'da değil.
First Lady Jill Biden'ın sözcüsü, ABD Başkanı Joe Biden'ın köpeği Commander'ın, Beyaz Saray personeli ve ABD Gizli Servis görevlilerinin karıştığı bir dizi ısırma olayının ardından artık Beyaz Saray'da olmadığını söyledi.

Al Jazeera'dan çevirdiği habere göre, Çarşamba günü açıklama yapan First Lady'nin iletişim direktörü Elizabeth Alexander, Başkan ve eşinin Beyaz Saray personeli ve onları koruyan güvenlik personelinin güvenliğine büyük önem verdiğini söyledi.
Alexander e-postayla yaptığı açıklamada "Komutan, bir sonraki adımlar değerlendirilirken şu anda Beyaz Saray kampüsünde değil" dedi.

Alexander, Başkan ve First Lady'nin "çözümler üzerinde çalışmaya devam ederken ABD Gizli Servisi'nin ve ilgili herkesin sabrı ve desteği için minnettar olduklarını" söyledi.

Alexander, iki yaşındaki safkan Alman kurdunun nereye gönderildiğini ya da taşınmanın kalıcı olup olmadığını söylemedi.

Commander en son Cumartesi günü Başkan'ın Beyaz Saray'daki özel odasının üst balkonunda görülmüştü.

Beyaz Saray çalışanını ısırdı

Commander'ın görevden alındığının açıklanması, Beyaz Saray Basın Sekreteri Karine Jean-Pierre'e günlük basın brifinginde bir Beyaz Saray çalışanını ısırdığına dair yeni bir iddianın sorulmasından saatler sonra geldi.
Soruları First Lady'nin ofisine yönlendiren Jean-Pierre, Commander ve Beyaz Saray'ın saha sorumlusu Dale Haney'nin oyun oynadıklarını ve bir turist tarafından fotoğraflanıp bir haber kuruluşuyla paylaşılan ve daha sonra görüntünün internette yayınlandığı olayda herhangi bir deri kırılması olmadığını söyledi.

ABD Gizli Servisi, 11 ajanının Başkan'ın köpeği tarafından ısırıldığını kabul etmiş, ancak ABD medyası gerçek sayının daha yüksek olduğunu ve köpeğin diğer Beyaz Saray çalışanlarını da ısırdığını bildirmiştir. İç Güvenlik Bakanlığı kayıtlarına göre bu olaylardan birinde yaralanan bir kolluk görevlisi hastaneye kaldırılmıştır.

Alexander, 25 Eylül'de üniformalı bir Gizli Servis görevlisinin karıştığı ısırma olayının ardından, "Beyaz Saray'ın aile hayvanları için stresli bir ortam olabileceğini" ve Bidens'in "Komutan'ın Beyaz Saray arazisinin genellikle öngörülemeyen doğasıyla başa çıkmasına yardımcı olacak yollar üzerinde çalışmaya" devam ettiğini söyledi.

















beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV