banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Bitsin bu kabus

Başıboş köpekler, Ankara, Muş ve Diyarbakır'da dehşet saçtı.

15 Aralık 2023 Cuma 09:50
Bitsin bu kabus
banner304
Başıboş köpekler, Ankara, Muş ve Diyarbakır'da dehşet saçtı. 79 yaşındaki kadın, son anda yetişen komşularınca parçalanmaktan kurtarıldı.
Muş'ta 79 yaşındaki kadın, köpeklerin saldırısında ölümle burun buruna geldi. Köpeklerin el ve bacaklarından ısırdığı kadını, çevredeki vatandaşlar kurtardı.

Sokak köpekleri dehşet saçmaya devam ediyor. Korkunç olay bu kez Muş, Diyarbakır ve Ankara'da yaşandı. Muş'un Varto İlçesi'nde 79 yaşındaki Medine Kızıltaş'a, yolda yürüdüğü sırada köpekler saldırdı. Köpekler, yere düşen kadını el ve bacaklarından yaraladı.


MAHALLELİ YETİŞTİ

Yaklaşık bir dakika boyunca saldırıya maruz kalan yaşlı kadının yardımına mahalle sakinleri koştu. Vatandaşlar, köpekleri taşlarla uzaklaştırdı. Kızıltaş, yakınları tarafından hemen hastaneye götürüldü.
SAĞLIK DURUMU İYİ

Muş Devlet Hastanesi'ne getirilen Kızıltaş'ın kontrollerini yapan plastik ve estetik cerrahı uzmanı Dr. İlkay Şamil Beydilli, "Kuduz şüphesi nedeniyle ilk geldiği zaman kısmi bir onarım yaptık. Daha sonra hastamızın kuduz aşıları vuruldu.. Orada daha kötü sonuç olabilirdi" diye konuştu. Yaraları sarılan ve kontrolleri yapılan Kızıltaş'ın durumunun iyi olduğu bildirildi.


KUDUZ TEŞHİSİ KONMADI

Muş Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Komşusuna ait olduğu tespit edilen köpeğin ve sokak köpeklerinin saldırısı sonucu sağ baldır ve sağ bileğinden yaralanan vatandaşımız, tedavileri yapılarak taburcu edilmiştir. Tetkikleri yapılan kadında kuduz teşhisine rastlanmamış olup, rutin takibine devam edilmektedir" denildi.
13 YAŞINDAKİ VEYSEL'E KÂBUSU YAŞATTILAR

Diyarbakır Yenişehir'de de 13 yaşındaki Veysel Çakmak, sokak köpeklerinin saldırına uğradı. Küçük çocuğun çığlıkların duyan mahalleli yardıma koşup, köpekleri güçlükle uzaklaştırdı. Yüz, el ve kalçasından yaralanan Çakmak, hastaneye kaldırıldı. Kuduz aşısı yapılan Veysel'in tedavisi sürüyor.


ANKARA'DA BİR SALDIRI DAHA

Ankara'da 9 yaşındaki Tunahan Yılmaz'ın ağır yaralandığı köpek saldırısının şoku atlatılmadan ikinci vaka yaşandı. Çankaya'da 16 yaşındaki Ahmet Furkan Tanrısever, okul yolunda köpeklerin saldırısına uğradı. Tanrısever, bacağından ısırılması sonucu yere düştü. Öğretmeninin sopalı yardımıyla kurtulan Tanrısever, hastaneye kaldırıldı. Talihsiz çocuğun bacağına 7 dikiş atıldı. Ayrıca yoğun bakımda tedavisi süren Tunahan Yılmaz'ın, solunum makinesinden ayrıldığı ve bilincinin açık olduğu bildirildi.




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Anahtar Kelimeler: Bitsin Bu Kabus

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV