banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Böyle vahşet görülmedi...

İstanbul Esenyurt'ta kan donduran bir olay meydana geldi. Yeni doğum yapan bir kadın bebeğini market poşetine koyarak camdan attı. İşte haberin ayrıntılar...

09 Kasım 2023 Perşembe 14:09
Böyle vahşet görülmedi...
banner229
Böyle vahşet görülmedi... Yeni doğan bebeğini poşetle camdan attı! Annenin sözleri şaşkınlık yarattı

İstanbul Esenyurt'ta kan donduran bir olay meydana geldi. Yeni doğum yapan bir kadın bebeğini market poşetine koyarak camdan attı. İşte haberin ayrıntılar...

Kan donduran olay bugün sabah 07.00 sıralarında İstanbul Esenyurt'ta yaşandı. Polis tarafından gözaltına alınan cani annenin sözleri şaşkınlık yarattı: Size ne!
İddiaya göre, evinde doğum yapan bir kadın komşularından market poşeti isteyerek bebeğini içine koyup bulunduğu evin camından sokağa attı.

Çocuğunu okula götüren bir adam sokaktan geçerken poşetten şüphelenip ağzını açtı. Adam poşeti açtığında yeni doğan bebekle karşılaştığında şoke oldu. Polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundu.


İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri çevrede inceleme başlattırken, sağlık ekipleri de bebeği hastaneye götürdü. Polisler her yerde anneyi ararken komşuları yeni doğum yapan kadın olduğunu söylemesi üzerine polis ekipleri harekete geçti.
Polis ekipleri kadının evine gitti. Kadın kapıyı açmayarak "Size ne benim çocuğum değil mi" diyerek polis ekiplerine tepki gösterdiği öğrenildi. İkna çalışmalarının ardından kadın evinden alınarak karakola götürüldü.

Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışması devam ediyor.






beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV