banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyük F-35 krizi

Bütün planlar altüst oldu

18 Ekim 2023 Çarşamba 17:17
Büyük F-35 krizi
banner263
Büyük F-35 krizi! Bütün planlar altüst oldu...

F-35'ler sahada her ne kadar gösterdiği başarılarla beğeni toplasa da zaman zaman eleştirilerin hedefi de oluyor. ABD denizcilik birimine teslim edilen 4 F-35'te sorunlar çıktı. Üretim sayısı artan uçaklarda kalite sorunları baş göstermeye devam ediyor. İşte detaylar...

Lockheed Martin tarafından üretilen F-35 savaş uçakları tartışma konusu olmaya devam ediyor. ABD'ye teslim edilen 4 F-35'te sorun çıktı. Uçakların çok az kullanıldığı ifade edilirken sorunların pilot güvenliğini tehlikeye atacak noktaya ulaşmadığı vurgulandı.

F-35'LER AYNI SORUNLA TEKRAR ÜRETİLİYOR
Pentagon, F-35'lerin ABD askeri birimlerine teslim edilmesinin ardından yaşanan teknik sorunlarla Lockheed Martin tarafından üretilmeye devam edildiğini açıkladı.

Bir Amerikan savunma yetkilisi ABD denizcilik birimine teslim edilen dört F-35'in Lockheed Martin tarafından eksikleri giderilmek için onarıldığını söyledi.
Uçaklarda uçuşa hazırlık konusunda yaşanan sıkıntıların olduğuna dikkat çekilirken, sorunların pilot güvenliğini tehlikeye atacak noktaya ulaşmadığı vurgulandı.

F-35'LERDE ÜRETİM ARTTI, KALİTE AZALDI
Pentagon, 38 milyar dolarlık F-35 programındaki üretimin hızlandığını açıkladı. Ancak Pentagon, jetlerde kalite sorunlarının devam ettiğini belirtti.

975'ten fazla jetin ABD'ye ve aralarında İsrail'in de bulunduğu uluslararası ortaklara teslim edildiği ifade edildi.

Sorun çıkaran 4 F-35'in ABD denizcilik birimine kusursuz bir durumda ulaştığı belirtilirken, arıza yaşanmadan önce jetlerin çok az kullanıldığı bildirildi.
Para sıkıntısı yaşanması nedeniyle F-35'lerde üretim verimsizliklerinin arttığı belirtiliyor. Uzmanlar birçok uçakta gecikmelerin yaşandığı açıklandı.

Lockheed Martin'den yapılan açıklamada üretim süreçlerinde kaliteye odaklanıldığı ifade edilmişti.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: Büyük F-35 Krizi

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV