banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

En az 60 KPSS puanı isteniyor...

Özel sektörde çalışma hayatını sürdüren birçok insan, mevcut şartlarından rahatsız olduğunda çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor.

01 Aralık 2023 Cuma 10:10
En az 60 KPSS puanı isteniyor...
banner304
İlanlar art arda yayımlandı: Onlarca personel alımı yapılacak! En az 60 KPSS puanı isteniyor...
Özel sektörde çalışma hayatını sürdüren birçok insan, mevcut şartlarından rahatsız olduğunda çeşitli kamu kurumlarında çalışmak isteyebiliyor. Ayrıca bu noktada bazı kamu kurumları KPSS puanı ile personel alımı da gerçekleştirebiliyor. Öte yandan İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Muğla ili Marmaris Belediye Başkanlığı da en az 60 KPSS puanı ile personel alımı yapılacağını duyurdu. İşte detaylar…
İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Muğla ili Marmaris Belediye Başkanlığı bünyesinde, çeşitli pozisyonlarda personel alımı yapılacağı açıklamaları art arda yayımlandı. Ayrıca en az 60 KPSS puanı ile onlarca personel alınacağı duyuruldu. Öte yandan her pozisyon için farklı şartlar da aranıyor.

İSTANBUL MEDENİYET ÜNİVERSİTESİ SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI
İstanbul Medeniyet Üniversitesi bünyesinde sözleşmeli personel olarak istihdam edilmek üzere, 2022 KPSS (B) grubu esas alınmak suretiyle belirli pozisyonlarda alım yapılacağı duyuruldu. Ayrıca adaylardan en az 60 KPSS puanı istendiği de belirtilen şartlar arasında yer alıyor.
Öte yandan İstanbul Medeniyet Üniversitesi tarafından alım yapılacak pozisyonlar ve bazı şartlar aşağıda yer alıyor.


MUĞLA İLİ MARMARİS BELEDİYE BAŞKANLIĞI KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI
Muğla ili Marmaris Belediye Başkanlığı bünyesinde en az 60 KPSS puanı ile zabıta memuru alımı yapılacağı yayımlandı. Öte yandan Muğla ili Marmaris Belediye Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanda, KPSS puanın yanı sıra farklı şartlar da aranıyor. Ayrıca söz konusu şartlardan bazıları aşağıda yer alıyor.


DETAYLAR VE BAŞVURU TARİHLERİ
İstanbul Medeniyet Üniversitesi ve Muğla ili Marmaris Belediye Başkanlığı bünyesinde yayımlanan personel alımı ilanı ile ilgili diğer detaylar, başvuru şartları ve tarihlerine aşağıdan ulaşabilirsiniz.




Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV