banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kaçaklara 5 yıldızlı barınma merkezi

Her yıl ortalama 15 bin kaçağın yakalandığı Edirne'de, kaçaklar için 5 yıldızlı barınma merkezi yapıldı.

30 Kasım 2011 Çarşamba 13:38
Kaçaklara 5 yıldızlı barınma merkezi
banner229
Kaçaklara 5 yıldızlı barınma merkezi
Her yıl ortalama 15 bin kaçağın yakalandığı Edirne'de, kaçaklar için 5 yıldızlı barınma merkezi yapıldı.
Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından Edirne'de Avrupa Birliği standartlarında yaptırılan kaçak barınma merkezinin açılış için gün sayılıyor. Merkezde berberden çamaşırhaneye kadar her şey var.

KAÇAKLAR İÇİN BEŞ YILDIZLI KONFOR
Her yıl ortalama 15 bin kaçağın yakalandığı Edirne'de, yabancı uyrukluları işlemleri tamamlanana kadar daha iyi bir ortamda misafir etmek isteyen Emniyet Genel Müdürlüğü, 656 kişinin barınmasına imkan sağlayan, içinde berber, hastane, internet kafe, çamaşırhane, kapalı devre müzik sistemi, yemekhane, televizyon odaları ve sosyal alanları bulunduğu kaçak barınma merkezi inşa ettirdi.
Avrupa Birliği satandırlarında yapılan yaklaşık 7 bin 500 metrekare alana kurulan merkezde farklı dinlere mensup kişiler içinde 3 adet ibadethane bulunuyor. Aileler için özel odalar ile engelli asansörünün de bulunduğu barınma merkezinin güvenliği ise kamera sistemiyle sağlanıyor.

Otel standartlarında misafirhane
Edirne Valisi Gökhan Sözer, Avrupa Birliği üyesi Yunanistan ve Bulgaristan'a komşu olan Edirne'de her yıl sınırı yasa dışı yollardan geçmek isteyen binlerce kaçağın yakalandığını belirtti.

Göçmen kaçakçılığıyla mücadelenin Edirne'nin ciddi bir sorunu olduğunu anlatan Sözer, "Edirne'de her yıl sınırı yasa dışı yollardan sınırı geçmek isteyen çok sayıda yabancı uyruklu yakalanıyor. Burada asıl önemli olan göçmen kaçakçılığını organize eden suç örgütlerini yakalamak ve bu eylemi engellemek. Göçmen kaçakçılığıyla mücadele bizim ciddi bir sorunumuz ve önceliğimiz. Bugüne kadar yakalanan kaçaklar çok sağlıklı bir ortamda barınma imkanı bulamamıştı. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 5 milyon 500 bin lira ödenekle yaptırılan Kaçak Toplama Merkezinde yabancı uyruklular çok rahat edecek. Misafirhanede barınma şart ve standartları fevkalade iyi. Otel standartlarında yapılan bu yerde kaçakların her türü ihtiyacı karşılanacaktır" dedi.

Vali Sözer, kaçak barınma merkezinin inşasının tamamlandığını, 2 haftaya kadar açılışı yapacaklarını kaydetti.
 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV