banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Koç burcu Dolunayı şimşek gibi çakıyor

Yay aşık, Oğlak paralı, Terazi ayrılıyor Koç burcu Dolunayı bugün gerçekleşiyor. Astrolog Özlem Recep Koç Dolunayı'nın yeryüzüne ve burçlara etkisini sizler için kaleme aldı.

29 Eylül 2023 Cuma 14:37
Koç burcu Dolunayı şimşek gibi çakıyor
banner266
Koç burcu Dolunayı şimşek gibi çakıyor

Yay aşık, Oğlak paralı, Terazi ayrılıyor Koç burcu Dolunayı bugün gerçekleşiyor. Astrolog Özlem Recep Koç Dolunayı'nın yeryüzüne ve burçlara etkisini sizler için kaleme aldı. Yay burçları aşktan coşkuyla dolacak. Oğlak burçları kazançlı iş planları yapıyor. İşte Astrolog Özlem Recep'ten Koç Dolunayı etkisi..

Neon 

Uzman Astrolog Özlem Recep gökyüzünün şifrelerini sizler için çözüyor. Yengeç burçları kariyer hayatlarında bir dönüşüm içerisinde olabilirler. Akrepler özel hayatlarında kararsız hissedebilir. Peki Koç burcu Dolunayı'nın burçlara etkileri neler? İşte detaylar...


Koç burcu Dolunayı keskin kararlar almayı tetikleyebilir. 15 gün boyunca etkisi sürecek olan Koç burcu Dolunayı kendisini nasıl hissettiriyor?

KOÇ DOLUNAYI BUGÜN GERÇEKLEŞİYOR

İçsel anlamda bizi 2019 döngüsüne geri götürecek olan Koç Dolunay'ı ile alamadığımız haklarımızı almak için mücadele alanlarımız oluşacak.


Dünya açısından göçmen sıkıntıları, devlet liderlerinin gerilmesi ve savaş hazırlığı gibi birbirine meydan okuma gibi alanlarda sıkıntı yaşanabilir. Toprak hareketlerinin de arttığı şu döngüde hayatımızı da kökünden değiştirecek bazı krizleri ve fırsatları görmeliyiz.

Burçları Koç Dolunay'ı ile 15 gün neler bekliyor?

Koç: Sevgili Koç, sağlığına çok dikkat etmelisin. İkili ilişkilerinde çatışmalardan uzak durman önemli.

Boğa: Sevgili Boğa, önemli kronik rahatsızlıkların tetiklenebilir, kendine dikkat etmelisin. Çalışma hayatın açısından iş arkadaşlarınla yaşadığın sıkıntılar yeni bir iş arama sürecine seni götürebilir. Takım arkadaşların şirketten ayrılma kararı alabilir.

İkizler: Sevgili İkizler, aşk hayatın açısından önemli bir karar aşamasından geçebilirsin. Çevrendeki pek çok kişiyi eleyecek ve arınacaksın. Gerçekleri fark ettiğin şu döngüde hayatını değiştirmek adına alacağın kararlar oldukça önemli.


Yengeç: Sevgili Yengeç, kariyer hayatında önemli bir döngü kapanırken, bu süreç senin yükselmene ve ileriye doğru adım atmana yardımcı olacak. Üreme organı rahatsızlıklarına dikkat etmen oldukça önemli. Aile içi yaşanılan kavgaların seni geriye çekmesine izin vermemelisin.

Aslan: Sevgili Aslan, yolculuklar gündeminde olacak. Yeni iş süreçleri ve anlaşmaların yaşanacağı şu döngüde iş birlikteliklerine sahip çıkman önemli. Kısa uzak seyahat planları ruhuna iyi gelebilir.

Başak: Sevgili Başak, maddi anlamda sıkıntılara dikkat. Artan harcamaların seni yorabilir. Önemli bir rahatsızlık döngüsünden geçiyorsan ameliyat ve tedavi süreçlerine girmen gerekebilir.

Terazi: Sevgili Terazi, ilişkilerin gündeminde olacak. Hayatına koyduğun merkezde olan ne varsa karar vereceksin? Seni hak edenlerle ilerleyeceğin yeni döngülere merhaba derken bitmesi ve gitmesi gereken kim varsa hem özel hayatın hem de iş hayatın açısından karar vereceksin.

Akrep: Sevgili Akrep, yoruluyor ve bazen içsel anlamda yaşadığın sıkıntılara üzülüyor olabilirsin. İş hayatını bir an önce yoluna koyman gerekirken, özel hayatında yaşadığın gel gitler sana gerçekleri gösterecek.

Yay: Sevgili Yay, kalbin boş mu? Aç o zaman kalbinin kapılarını ve sevmeyi dene. Hayatına yeni biri geliyor. Mevcut bir beraberliğin bulunuyorsa bitiş aşamasından geçebilir. Senden önceki geçmişi ve gizli yaşadığı konulara artık dur demek isteyebilirsin.

Oğlak: Sevgili Oğlak, iş hayatında attığın adımlar seni ileriye taşıyacak. Firma kurmak, yeni kariyer hedefleri belirlemek ve hayatını değiştirmek istiyorsan şans seninle. İş hayatı yerine kendi özel hayatını seçen Oğlak burçları ise evlilik ve bebek yapma kararı alabilir.

Kova: Sevgili Kova, hukuksal süreçlerin kapını çaldığı önemli bir dönem. Alamadığın haklarını toparlamak için fırsatların oluşacak. Kısa yolculuklar ve tatil planları gündeminde.

Balık: Sevgili Balık, maddi anlamda her ne kadar zorlansan da yeni gelişecek olan fırsatlar seninle birlikte. Özel hayatında kalbinin kapılarını emanet etmeyi isterken bir kerede olayları akışta yaşamak ruhuna iyi gelecek.









beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV