banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
20 Kasım 2025 Perşembe

Adnan EREN’den Cumhuriyet Coşkusu

Memur Yönetmeliğinde Değişiklik.

Memurlara yiyecek yardımı yönetmeliğinde değişikliğe gidildi.

20 Ağustos 2011 Cumartesi 13:05
Memur Yönetmeliğinde Değişiklik.
banner299
Memur Yönetmeliğinde Değişiklik.

Memurlara yiyecek yardımı yönetmeliğinde değişikliğe gidildi.
Bakanlar Kurulu, Devlet Memurları Yiyecek Yardımı Yönetmeliğinde değişiklik yaptı. Resmi Gazete'de yayımlanarak, yürürlüğe giren yeni düzenleme uyarınca, yiyecek yardımından yararlanacak personelden Sağlık Bakanlığı 112 acil sağlık hizmetlerinde görev yapan personel (sözleşmeliler dahil), il sağlık müdürlüklerinin yemek servislerinden ya da il sağlık müdürlüklerince belirlenen Sağlık Bakanlığına bağlı yataklı tedavi kurumlarının yemek servislerinden ücret ödemeden yararlanacak.

Söz konusu personel, il sağlık müdürlüklerince belirlenen Sağlık Bakanlığına bağlı yataklı tedavi kurumlarının yemek servislerinden aynı şekilde faydalanacak. Personelden hizmetin kesintisiz olması nedeniyle görev yerinden ayrılamayacak durumda bulunanlara ise kumanya verilecek.

Buna ilişkin usul ve esasları da Sağlık Bakanlığı belirleyecek. Yönetmelikte yapılan bir başka düzenlemeye göre de yiyecek yardımından yararlanacak personelden ilgili mevzuatı uyarınca diğer kamu idarelerinde geçici olarak görevlendirilenler, geçici görevli bulundukları kamu idarelerinin yemek servislerinin bulunması halinde, buradan emsali personel gibi yararlanacak. Bu kapsamda bulunan personel için ilgili idareler arasında herhangi bir hesaplaşma yapılmayacak.


 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV