banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

18 Ağustos 2025 Pazartesi

Kız kıza deniz keyfi

Mutfakta sigara yaktı komaya girdi

Eskişehir’de bir kadın evde sigara içmek için çakmağı yaktığı sırada doğalgaz tesisatından sızan gazın alev alıp patlama meydana getirmesi nedeniyle ağır yaralandı.

02 Nisan 2011 Cumartesi 03:00
Mutfakta sigara yaktı komaya girdi
banner291
Mutfakta sigara yaktı komaya girdi
Eskişehir’de bir kadın evde sigara içmek için çakmağı yaktığı sırada doğalgaz tesisatından sızan gazın alev alıp patlama meydana getirmesi nedeniyle ağır yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kurtuluş Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’ndaki bir apartmanın 1. katında yaşayan Sevda Er (23), gece saatlerinde sigara içmek istedi. Er, çakmakla sigarasını yaktığı sırada patlama meydana geldi.

Ağır yaralanan Er, vatandaşların haber verdiği 112 Acil Servis ekipleri tarafından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Tedavi altına alınan 1 çocuk annesi Er’in hayati tehlikesinin bulunduğu bildirildi.
Patlamanın, evin içindeki doğalgaz tesisatından sızan gazın alev alması sonucu meydana geldiği bildirildi. Aynı apartmandaki 3 evde de patlama nedeniyle maddi hasar meydana geldi.

Eşinden ayrı yaşadığı bildirilen Sevda Er’in çocuğunun patlama sırasında babasının yanında olduğu iddia edildi.
mynet

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV